Çalışmıyor [GUNCELLENDI] 03.06.2018 CoreCheat CS:GO ( TriggerBot & WallHack & AntiFlash)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Selamun aleykum öncelikle cylops, hileni dünden beri kullaniyorum calisiyor sadece bilgisayarda genel olarak oyunda kasmaya yöneliyor. Wallhack dedigimiz adam görmeyi daha iyi yapabilseydin sevinirdim biraz basit olmus ama patchdan sonra hemen hileyi düzeltmen benden bi tebrik aliyorsun...

Iyi Günler

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Selamun aleykum öncelikle cylops, hileni dünden beri kullaniyorum calisiyor sadece bilgisayarda genel olarak oyunda kasmaya yöneliyor. Wallhack dedigimiz adam görmeyi daha iyi yapabilseydin sevinirdim biraz basit olmus ama patchdan sonra hemen hileyi düzeltmen benden bi tebrik aliyorsun...

Iyi Günler

Güzel yorumun için teşekkür ederim. Hafta sonu olacak güncellemede FPS Sorununu düzeltmeye çalışacağım. Wallhack kalitesine gelirsek karşı takımın çizgilerini daha belirgin hale getirebilirim. Ama büyük ihtimal wallhackı daha da geliştiremem. Yani uğraşmam gerek ama vaktim yok. Ancak yazın kendimi geliştirim c++ internal hile yazmayı deneyeceğim. O süre zarfına kadar bu hileyi sürekli güncellemeye devam edeceğim. Kullandığımız VAMemory adlı dll biraz ağır. Ondan da ileriki sürümlerde kurtulacağım. O zamana kadar sizden sabır ve anlayış bekliyorum. Ama hafta sonu triggerbot ekleyeceğim. Sağlıcakla...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
usta vacnet loglarını silince vac yemiyoruz dimi
VacNET olayını daha tam çözemedim. Teknik olarak tamemen korumaz ama burda iş sizin dikkatinize kalıyor. Bekli etmeyip log aldırtmazsanız içiniz rahat olabilir. Ama unutmayın VacNET Server-Sides bir sistem.

Üye
8 HİZMET YILI
Bellek hack ekibi başka bir csgo hack yapmaz? ve ayrıca beta testinin ne kadar süreceğini soruyorum

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hatta veriyor
! C:\Users\wın7\Downloads\CoreCheat CSGO 0.5c.rar: Tanınmayan arşiv biçimi. Lütfen WinRAR'ı daha yeni bir sürüme yükseltin.
! C:\Users\wın7\Downloads\CoreCheat CSGO 0.5c.rar: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı

Üye
9 HİZMET YILI
hile ile rekabetçi oynayan var mı dostlar sizce bi problem yaşatır mı herkes ban yediği için 120 winden 87 düştüm bugünde 81 olmuşum rank mank gitmiş bi an önce toparlanmak gerek...

Üye
8 HİZMET YILI
hile ile rekabetçi oynayan var mı dostlar sizce bi problem yaşatır mı herkes ban yediği için 120 winden 87 düştüm bugünde 81 olmuşum rank mank gitmiş bi an önce toparlanmak gerek...

Selamun aleykum güzel kardesim ben 3 gündür kullaniyorum hileyi rekabetci vesaire normal oyunlara giriyorum ve hic bir sikinti cikmiyor sadece "Wallhack" cok belli etmiyeceksin, icin rahat olsun

Iyi hileler :)

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
[/QUOTE]
Hafta sonu hileye bir iki özellik daha eklemeye çalışacağım. nader11 den de VacNET Cleanerin nereleri temizlediğini öğrenirsem hileye onu da eklerim
bence farklı özellik ekleme az olsun öz olsun wallhacki de kaldırıpp aimbot ekleyebilirsin stomache bölgesi için xcsgodaki gibi ayarları yapılabilecek şekilde

Üye
9 HİZMET YILI

bence farklı özellik ekleme az olsun öz olsun wallhacki de kaldırıpp aimbot ekleyebilirsin stomache bölgesi için xcsgodaki gibi ayarları yapılabilecek şekilde[/QUOTE]

Sen hileyi kullanıyor musun kardeşim bi problem yok dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...