- Konuyu başlatan
-
Şimdilik önerim normal performans ayarları yapman. Hilenin çoğu problemini daha yeni halledebildim ona gelemedim bile. Onun ile de ilgilenmeye çalışacağım...hocam oyuna girince acayip deli bir kasma oluyor çözümü var mı acaba hileyi kapayınca yağ gibi akıyor yalnız hileyle girince fena bi kasma hareket edemiyorum
Performans ayarı derken örneğin: ayarları en düşüğe çekip denemen eğer devam ederse oyunu tam ekran pencereli moda alman eğer tam erkan pencerelide ise tam ekrana alman...hocam oyuna girince acayip deli bir kasma oluyor çözümü var mı acaba hileyi kapayınca yağ gibi akıyor yalnız hileyle girince fena bi kasma hareket edemiyorum
Performans ayarı derken örneğin: ayarları en düşüğe çekip denemen eğer devam ederse oyunu tam ekran pencereli moda alman eğer tam erkan pencerelide ise tam ekrana alman...
oyunu açtıktan sonra hileyi açhileyi indirdim açıyorum oyuna giriyo ve çalışmıyo sorun ne olabilir
Çift. Zaten oyuna girer girmez otomatik kapalı gelir...@cylops triggerbotun aktif olduğunu nasıl anlıyoruz ? Çift beep sesimi tek beep sesimi?
Hocam fikrini değerlendireceğim. Düşüncen için sağ olGardaşım yazıları düzeltirsen iyi olur çoğu kişi göremiyorlar rengini değiştirme yazıların.
Onun için overlay yapmam lazım o da sadece oyunu pencereli modda çalıştırınca belli olur. İsterseniz yaparım çok da zor değil ama oyunu pencereli modda oynamak zorunda kalırsınız....Sağ Üstte triggerbotun aktif olup olmadığı eklenmeli bence
Oyunu aç, ondan sonra hileyi aç.Hile yönetici olarak calistiyorum oyunuda normalce kendisi aciyor ama oyuna girdigimde wallhack aim vesaire calismiyor? "Auto" wallhack genelde otomatik acik oluyor? ama öyle bir göstergesi yok? (calismiyor)
Her hileyi fullemeyin.aga arada oyun ıcın bı anda donma oluyor oyundan atıyor
Genel bir sorun. İlgilenmem çok zor.şu fps düşme sıkıntısı sanırım sadece bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?