Çalışmıyor [GUNCELLENDI] 03.06.2018 CoreCheat CS:GO ( TriggerBot & WallHack & AntiFlash)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
hocam oyuna girince acayip deli bir kasma oluyor çözümü var mı acaba hileyi kapayınca yağ gibi akıyor yalnız hileyle girince fena bi kasma hareket edemiyorum
Şimdilik önerim normal performans ayarları yapman. Hilenin çoğu problemini daha yeni halledebildim ona gelemedim bile. Onun ile de ilgilenmeye çalışacağım...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
hocam oyuna girince acayip deli bir kasma oluyor çözümü var mı acaba hileyi kapayınca yağ gibi akıyor yalnız hileyle girince fena bi kasma hareket edemiyorum
Performans ayarı derken örneğin: ayarları en düşüğe çekip denemen eğer devam ederse oyunu tam ekran pencereli moda alman eğer tam erkan pencerelide ise tam ekrana alman...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Her türlü yolu denedim fakat nafile 70 80 fps alıyorum normalde ama hileyle girince 3-4 malesef, teşekkür ederim ilginiz içinde

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyi indirdim açıyorum oyuna giriyo ve çalışmıyo sorun ne olabilir

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gardaşım yazıları düzeltirsen iyi olur çoğu kişi göremiyorlar rengini değiştirme yazıların.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sağ Üstte triggerbotun aktif olup olmadığı eklenmeli bence
Onun için overlay yapmam lazım o da sadece oyunu pencereli modda çalıştırınca belli olur. İsterseniz yaparım çok da zor değil ama oyunu pencereli modda oynamak zorunda kalırsınız....

Üye
8 HİZMET YILI
Hile yönetici olarak calistiyorum oyunuda normalce kendisi aciyor ama oyuna girdigimde wallhack aim vesaire calismiyor? "Auto" wallhack genelde otomatik acik oluyor? ama öyle bir göstergesi yok? (calismiyor)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile yönetici olarak calistiyorum oyunuda normalce kendisi aciyor ama oyuna girdigimde wallhack aim vesaire calismiyor? "Auto" wallhack genelde otomatik acik oluyor? ama öyle bir göstergesi yok? (calismiyor)
Oyunu aç, ondan sonra hileyi aç.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bundan önceki sürümde 70 80 fps aldığım oyun şimdi bu sürümde 3-4'e düşüyor ayıkamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...