Çalışmıyor [GUNCELLENDI] 03.06.2018 CoreCheat CS:GO ( TriggerBot & WallHack & AntiFlash)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ya kanka şu flashı kaldır valla flash geldiğini anlamıyorum ow yeme riski yuksek flaş yüzünden 5 gündür kullanıyorum sureklı kafam karısıyor bomba gelınce flash mı degıl mı bellı etmıyım dıye

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hilenin gelişmiş olmadığını kabul etmen güzel. Pikachu nun hilesini bekliyorum o geldiğinde tekrar bir hesap alacagım ne zamana gelir bilemiyorum ama bayağı bir zaman oldu umarım işler yolundadır. 3 farklı hile kullandım 1.si direk vac yedi 5dakika kullanamadım :D 2. si 3 gün falan surdu 3. ise Pikachunun hilesiydi ve yaklasık 800 saat oynattırdı bana 500 +-50 tl lik envanterde çöp oldu ama o benım hatamdı tamamen. Çıldırttıgım Rus ve Türkler (Türklerden kastım çoluk çocuk ve çocukça davrananlar) yeter bana :)
Hileni denemeyi çok isterdim fakat 3 kere sütten ağzım yandı şimdi yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum :D

Üye
8 HİZMET YILI
WH Falan nasıl açılacak videoda direk açılıyor fakat bende açılmadı? beep seside geldi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam sımdı bu hıleyle gırsem ban yermıyım guncelleme ne zaman gelicek ?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler hile güzel de tek sıkıntı aşırı derece de lag giriyor oyun esnasında fps de sıkıntı yok ama

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
LAG sorununun çözümünü bilen acil cevap versin plss

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
LAG sorununun çözümünü bilen acil cevap versin plss
Lag değil fps düşmesi. Güncellemek için, yeni versiyon işleme başlamadan önce hilenin FİX'lenmesini bekliyorum. Bu sırada hile ile alakalı çalışmalar yapmak için vaktim de oluyor. Bu ne böyle hile vacnetten beri fix yemedi kausyhdıuyasduaslhuoasd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...