Fazla sürmez optimizasyon ve hızlandırma ile uğraşıyorum...ne zamana hazır olur hocam
Poinerları güncelleyip optimize ediyorum. Aynı zamanda tuş kontrolü de ekeldim. TriggerBot da eklendi. Artık AntiFlash ve Trigger Açıp Kapanabiliyor. 15 dk ay kadar konuyu güncelleyeceğim.Güncel mi ?
Artık kullanabilirmiyiz noldu?Poinerları güncelleyip optimize ediyorum. Aynı zamanda tuş kontrolü de ekeldim. TriggerBot da eklendi. Artık AntiFlash ve Trigger Açıp Kapanabiliyor. 15 dk ay kadar konuyu güncelleyeceğim.
EVET HOCAM. Şu an mesajı göremezsin ama görebildiğinde kullanabilirsin.Artık kullanabilirmiyiz noldu?
Tekrar indirmemiz gerekiyor değil mi?@Deniz kesik , @kakasevenjojhuk , @Loester , @Osman turanli , @kendix814 , @Pantherra , @ceryanmüh. , @yaylafevzi , @SweetHacker , @teamexl123deneme , @bastic_k , @somuchpaın
Arkadaşlar #Güncel!
F9 = Flash Aç-Kapakanka flash nagi tusla kapanıyuor
Evet.Tekrar indirmemiz gerekiyor değil mi?
Aşırı fps düşüyor Normalde 200FPS Hileliyken 60FPS MAX Oluyor bunun için ne yapabiliriz?
Şu ana kadar öyle bir şikayet yok şöyle dene oyunu aç, ardından hileyi yönetici olarak çalıştır. Ve evet, sadece exe...Başkan bu sefer sadece .exe mi var ? öyleyse bir de hile çalışmıyor bende. program çalışıyor ama wh yok
Wh artık kendi takımındakileri göstermiyor bu arada.Başkan bu sefer sadece .exe mi var ? öyleyse bir de hile çalışmıyor bende. program çalışıyor ama wh yok
bu cok iyi olmus aga yoksa kafam karısıyordu saolasınWh artık kendi takımındakileri göstermiyor bu arada.