Çalışmıyor [GUNCELLENDI] 03.06.2018 CoreCheat CS:GO ( TriggerBot & WallHack & AntiFlash)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gencler Benim Dedigimi Denermisiniz.

[ ctrl + alt + delete tusuna basın ondan sonra görev yöneticisini bulun ve tıklayın bilgisayarınız Windowns 10 İse Daha Fazla Ayrıntıya Tıklayın Altta Olucaktır Oyunu Çalıştırın Ve Masaüstüne Geri Dönün Görev Yöneticisinden istedigin oyunu bulun ve oyununuza sağ tıklayıp kaynak degerine tıklayın. karşınıza 3 tane veya daha az seçenek çıkıcaktır. Bunların Hepsi Değerler Olarak işaretlencek siz onu yüzdeler olarak işaretleyin ve arasındaki farkı görün.. ]

Bunu Yapmamızın Sebebi Bilgisayırınız Seçtiginiz Oyuna Daha Çok Ram Ve Grafik Vericektir Ve İnternetten Oyunuzun FPS Attıran Ayarlarına Bir Göz Atın Derim İyi Oyunlar...
Hocam denemediğim yöntem kalmadı, en son pc formatladım bana mısın demiyor. Bu sorun pcsi çok iyi olmayanlarda oluyor program çok fazla cpu kullanıyor bu da oyunda fps’i 3lere 4lere kadar düşürüyor yalnız programı kapatır kapatmaz 90-100lere geri çıkıyor fps. Dediğim gibi cpu kullanımı azaltılmalı yada eski sürüm kodlarını tekrar buraya eklemeli diye düşünüyorum yanlış düşünmüyorsam :) İyi forumlar hepinize.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam denemediğim yöntem kalmadı, en son pc formatladım bana mısın demiyor. Bu sorun pcsi çok iyi olmayanlarda oluyor program çok fazla cpu kullanıyor bu da oyunda fps’i 3lere 4lere kadar düşürüyor yalnız programı kapatır kapatmaz 90-100lere geri çıkıyor fps. Dediğim gibi cpu kullanımı azaltılmalı yada eski sürüm kodlarını tekrar buraya eklemeli diye düşünüyorum yanlış düşünmüyorsam :) İyi forumlar hepinize.
Dostum ben zatece bir kac ip ucu verdim beni pc de kasmıyor XD

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ban.png
SINIRSIZ BAN YEDİM Üzgünüm :(

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hayır onu anladımda arkadas simdi owervac yemedimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...