- Konuyu başlatan
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Adam hileyi belli etmiş yemiş. Bu güne kadar 3 kişi ban yedi 2 si belli ettiği için. Diğeri bana hala cevap vermediahahaha XD dogrudur
Adam hileyi belli etmiş yemiş. Bu güne kadar 3 kişi ban yedi 2 si belli ettiği için. Diğeri bana hala cevap vermediahahaha XD dogrudur
Dostum Belli Etmemekde ZorAdam hileyi belli etmiş yemiş. Bu güne kadar 3 kişi ban yedi 2 si belli ettiği için. Diğeri bana hala cevap vermedi![]()
Reis oyunda online atamıyorum ki çaresi yok mu bilen var mı?VAC BAN YEDİN BRO ABARTTIN
Dostum Ben Simdi Hileyi kullancam ama bu memoryin bu programı var eyer sistem ararsa bundan ban yermiyimAdam hileyi belli etmiş yemiş. Bu güne kadar 3 kişi ban yedi 2 si belli ettiği için. Diğeri bana hala cevap vermedi![]()
ahaha dostum ower yedigin icin botlarla bile basit eglence gibi yerlerde oynuyamazsın topluluk sunucularında sadece oynuya bilrisin oda korumasız yerlerdeReis oyunda online atamıyorum ki çaresi yok mu bilen var mı?
@cylops hocam CPU LEAK düzenlemesi veya eski kodlara geçme gibi bir durum söz konusu mudur öyleyse ne zaman ilgilenebilirsin ?
Arkadaşlar iyi haberlerim var. Hilenin CPU Kullanımını %30 a düşürdüm. GlowHackı ve Oyunu önceden açma gerekesinimini düzelttim. FPS'im şu an 100-120 arası gezmekte. (Yüksek Ayarlarda.)
TriggerBot'u biraz daha insansı yaptım. Artık tak tak vurmuyor tarıyor. Tabii Onun da Kontrolü Sizlere Kalmış Bulunmakta.
AntiFlash'ın FPS Düşürme Sorununu da Giderdim. Yeni Sürüm Geldiğinde, Eski Program Otomatik Olarak Devre Dışı Kalıcaktır.
Artık Oyunu Başta Açmanıza Gerek Kalmayıp Eski Sisteme Geri Dönüldü.
Arada Kendi Takımını da Parlatma Sorunu Düzeldi.
Karşı Takımın Rengi Daha FPS Düşürmeyen Bir Kırmızı Tonuna Ayarlandı.
TriggerBot Arada Kendi Takımına Ateş edebilme İhtimali %0 a indirgendi. Artık tamamen güvenli.
Gün İçinde Eski Programa Girişler Kapatılıp Yeni Sürüm Aktif Edilecektir.
İyi Günler Dilerim...
Arkadaşlar iyi haberlerim var. Hilenin CPU Kullanımını %30 a düşürdüm. GlowHackı ve Oyunu önceden açma gerekesinimini düzelttim. FPS'im şu an 100-120 arası gezmekte. (Yüksek Ayarlarda.)
TriggerBot'u biraz daha insansı yaptım. Artık tak tak vurmuyor tarıyor. Tabii Onun da Kontrolü Sizlere Kalmış Bulunmakta.
AntiFlash'ın FPS Düşürme Sorununu da Giderdim. Yeni Sürüm Geldiğinde, Eski Program Otomatik Olarak Devre Dışı Kalıcaktır.
TriggerBot Arada Kendi Takımına Ateş edebilme İhtimali %0 a indirgendi. Artık tamamen güvenli.
İyi Günler Dilerim...
Dostum o sonuçta memoryhackersın ve o hile daha gelişmiş. Ban yer misin hiç bir fikrim yok... Ben de öyle bir hile bu yaz yazmayı düşünüyorum...Dostum yazdigim mesaji gordun mu
Dostum onu silersem sistem gorur muDostum o sonuçta memoryhackersın ve o hile daha gelişmiş. Ban yer misin hiç bir fikrim yok... Ben de öyle bir hile bu yaz yazmayı düşünüyorum...
Deneyebilirsin ama forumda konusunu oku bence.
Silmek derken ve sistem derken? Hangi hileyi silersen? Hileyi silmenin VAC ile ne alakası var onu bilmiyorum :/Dostum onu silersem sistem gorur mu
Silmezsen de bir şey bulmaz diye düşünüyorum...Dostum memory kendk hilseini silirsem hileyi silince yani bilgisayari tararsa sistem ? Bisye bulur mu
Yinede sileyimSilmezsen de bir şey bulmaz diye düşünüyorum...
İyi Günler Dilerim...
Daha güncellenmedi. Güncellenince şu anki hile uyarı verir zaten...Hocam şuan güncellendi mi
Its very hard for me becayse i dont have much time for this. May be In This Summer. But im sure i cant make aimbot this time.will you bring aimbot on next update ??
Canı gönülden inandığımı söylemiştim, eline koluna sağlık. İyi forumlarCevabın Bu: