Onaylı Üye
aga sımdı fps yukselmesı yenı guncelleme ile birlikte gelıcek dimi
Bende MAximum 200 fps'den 120 fps a kadar düştü ama bunların arasında gitti geldi. CPU Kullanımı %60-70 e çıkıyordu %35 lerde dolaşıyor şu an. Değerler şu anda bunlar...aga sımdı fps yukselmesı yenı guncelleme ile birlikte gelıcek dimi
Daha güncellenmedi de o yüzden80-100 arasında gidip geliyor sürekli cpu hala![]()
TamamdırYeni versiyonu geldi onu indirmen gerekiyor diye bir uyarı veriyor bilgine sunarım ^^
Zaten yeni versiyon geldi...Yeni versiyonu geldi onu indirmen gerekiyor diye bir uyarı veriyor bilgine sunarım ^^
onu indirdim onda veriyor o uyarıyı zaten :/Zaten yeni versiyon geldi...
Artık vermez diyorum yaonu indirdim onda veriyor o uyarıyı zaten :/
Tamamdır reis hallettim ama eski tadı kesinlikle yok fps yine yerlerde benim 0.5 sürümün efsane sürümdü. o sürümün efsane sürümün olarak kalıcak bende bunu kullanamıyorum malesef fps yerin dibine giriyor çünkü :SArtık vermez diyorum ya![]()
İsterseniz 0.5 i de altına ekleyebilirim link olarak :/Tamamdır reis hallettim ama eski tadı kesinlikle yok fps yine yerlerde benim 0.5 sürümün efsane sürümdü. o sürümün efsane sürümün olarak kalıcak bende bunu kullanamıyorum malesef fps yerin dibine giriyor çünkü :S
kullanabilir olsaydı en çok ben isterdim eklemenizi sanırımİsterseniz 0.5 i de altına ekleyebilirim link olarak :/
Aynen bende de öyle.hocam hılenın fps sorunu duzeldı ama karsı takımın rengı gıdıp gıdıp gelıyor
Yazmıştım ya daha yüksek fps verebilmek için gidip gidip gelmesi gerekli. Ne kadar düzgün olursa o kadar az fps oluyor :/hocam hılenın fps sorunu duzeldı ama karsı takımın rengı gıdıp gıdıp gelıyor