benim görüşüm alma , bazı siteler keyleri başkala oyuncularada satıyor bir sürü arkadaşım böyle dolandırıldı yaz indirimini bekle %50 %60 indirim oluyor
ben gamesatis dan almıştım 5 dk içinde arkadaşlık isteğini yollayıp oyunu hediye ettiler hemde indirimli halinin çok daha ucuz bi fiyatına. oyunu hala oynuyorum 3 kere de para hilesi yaptım hala ban yemedim
Arkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem
Steam dışında bir yerden almanız Rockstar Social Club ya da Launcher üzerinde sıkıntı çıkartabilir. Buna bir örnek ise GTA IV oynamak için bile artık Rockstar Social Club üyeliğinizin tam ve eksiksiz olmasını istiyor. Harici bir siteden aldığınızda karşılaşabileceğiniz bir sorun haline gelebilir. En iyisi yaz indirimlerini bekleyin ve Steam üzerinden oyunu satın alın.
Arkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem
parayı kaptırırsan üzülürsün kral steam en ıyısınız yapıyor dıgerlerı sana gta bir ihtimal verebilir ama sonradan hata oluşması pek muhtemel o yüzden STEAM