Güvenilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam plati.ru dan 20 liraya alın şifre e posta değişirse satıcı yeni hesap veriyor

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence reis git steamdan al indirimleri bekle hiç alışveriş yapmadıysan siteden denememelisin.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
benim görüşüm alma , bazı siteler keyleri başkala oyuncularada satıyor bir sürü arkadaşım böyle dolandırıldı yaz indirimini bekle %50 %60 indirim oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ben gamesatis dan almıştım 5 dk içinde arkadaşlık isteğini yollayıp oyunu hediye ettiler hemde indirimli halinin çok daha ucuz bi fiyatına. oyunu hala oynuyorum 3 kere de para hilesi yaptım hala ban yemedim :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem
arkdaadışım aldı ama onine olmaz zaten singineplayer olunca aynı hesabı 5*10 kişiye veriyorlar

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Steam dışında bir yerden almanız Rockstar Social Club ya da Launcher üzerinde sıkıntı çıkartabilir. Buna bir örnek ise GTA IV oynamak için bile artık Rockstar Social Club üyeliğinizin tam ve eksiksiz olmasını istiyor. Harici bir siteden aldığınızda karşılaşabileceğiniz bir sorun haline gelebilir. En iyisi yaz indirimlerini bekleyin ve Steam üzerinden oyunu satın alın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem

parayı kaptırırsan üzülürsün kral steam en ıyısınız yapıyor dıgerlerı sana gta bir ihtimal verebilir ama sonradan hata oluşması pek muhtemel o yüzden STEAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...