Sorun orda zaten alacağım yeri bilmiyorum dahaBunu alacağın yere sormalısın devlete vergi veriyor mu avukatları var mı tc kimlik onaylı satışlar yapılıyor mu vs. bunlara dikkat etmelisin
Araştırdım fakat dediğin video ya ulaşamadım. Sen linkine ulaşabilirsen bana mesaj at lütfenwebteknonun bunla ilgili bir videosu vardı sanırım ordan bakabilirsin
Çalınma olaylarını engellemek için hesabı alırken e-posta v.s ne varsa hepsini alacağım. O işler öyle kolay olmaz. Benim demek istediğim aldığım hesap çalıntı olmasın. Yani satan kişiye ait olsun ve satış sitesi güvenli olsun. Bunları yapan bir çok site var. Hangisi iyi onu bulmaya çalışıyorum. Forumda illaki vardır bu tecrübeyi edinen biri.bence hiç öyle bir topa girme derim ustam bizim arkadaşın çalındı hesabı
İnternetten Steam Hesabı Satın Almak meil adresini ve verirse ve güvenlik kod uygulamasını telefonuna yüklersen güvenli olur onun dışında güvenli olması çok zor
Çalınma olaylarını engellemek için hesabı alırken e-posta v.s ne varsa hepsini alacağım. O işler öyle kolay olmaz. Benim demek istediğim aldığım hesap çalıntı olmasın. Yani satan kişiye ait olsun ve satış sitesi güvenli olsun. Bunları yapan bir çok site var. Hangisi iyi onu bulmaya çalışıyorum. Forumda illaki vardır bu tecrübeyi edinen biri.
Post automatically merged:
Dostum ben onu biliyorum zaten. Bana sadece güvenilir bir satış sitesi lazım. Yani çalıntı hesap satmayan site. Satıcının kendine ait şahsi hesabını satanların bulunduğu bir site. Diğerleri kolay iş
Sen daha önce bu siteden hesap satın aldın mı ? Tecrübe edinen birisi lazım bana çünküBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbaka bilirisn güvenli
Öyle biri olmadığı için bu yola başvurdum son çare olarakİnternetten satın alman riskli olabilir.Güvenilir biri aracılığıyla yapmayı deneyebilrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?