Hack ı açınca çok kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncellemeden önce hersey normaldi ama güncelleme geldikten sonra oyun acayip kasıyor.. Hileyi kapatıyorum normal oluyor hilede bişey mi var ? ACİL YARDIM LÜTFEN...!!:(

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar güncellemeden önce hersey normaldi ama güncelleme geldikten sonra oyun acayip kasıyor.. Hileyi kapatıyorum normal oluyor hilede bişey mi var ? ACİL YARDIM LÜTFEN...!!:(
hileden kaynaklı kasma sorunu gereksiz göstermeleri kapat en azından biraz azalır kasma

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kalabalık yerlere gidersen (Bootcamp vs.) kasar. Çünkü hile kalabalık yerlerde esp gibi şeyleri yüklemede zorlanır. Bende de kasıyor. Birazcıkta sistem özelliklerinle de alakalı...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kalabalık yerlere gidersen (Bootcamp vs.) kasar. Çünkü hile kalabalık yerlerde esp gibi şeyleri yüklemede zorlanır. Bende de kasıyor. Birazcıkta sistem özelliklerinle de alakalı...
Aynen Katılıyorum Sistemin Nekadar İyi olursa olsun Oyunun grafik tabanı yereti hızda yüklenmiyor buna kalabalık yerler vs eklenince sağlam kasma yapıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
normal araba sürüyorum pat diye kasıyor veya paraşütle atlarken donuyor bilgisayar önceden yapmıyodu simdi donunca zııııırrrt gıııırrt diye ses geliyor sanki dişliyi yiyorsun gibi ses geliyor
Post automatically merged:

bu ne sımdı lite oynamıyorum , pubg mobile emulator

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sistem Özelliklerinle alakalı olabilir büyük bir ihtimalle laptop kullanıyorsun yeteri miktarda sogutman lazım

Üye
6 HİZMET YILI
Hile oyununa ek olarak insanların etrafına kutucuk, ışıma gibi şeyler eklediği için özelliklerin tam olarak yeterli değilse kasması doğaldır kardeşim.

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
gereksizleri kapa az da olsa düzelme olur

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşım sistemin yetersiz olabilir veya çok yüklenmişsindir pcye kalabalık yerlere atlamışsındır name esp de zorlanmıştır pc

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bilgisayarla alakası vardır biraz da efekt falan geliyo bide hileyle ondandır

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende herhangi bir sorun yok işlemci çekirdeklerini sonuna kadar verin ram de nekadar varsa kullansın hiçbir sıkıntı olmadan akıcı bir şekilde kulanıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bence hilede bi şeylerden kısıtlamaya git, 2d kullan isimler gözükmesin farkındalıgı kapat vs.
Post automatically merged:

bi de gameloop ayarladın ile oyun ayarların bir birini tutsun. grafik ayarları ikiside aynı olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hile olmayınca bile bir anda kalabalık olunca kasıyor gereksiz şeyleri kullanma bence ben herşeyi en düşük seviyede kıllanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hilede wallhack olduğu için çoğu kişinin ekranını açmaktan kasıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...