Hafızam Silinse de Tekrar Oynayabilsem Dediğim Rol Yapma Oyunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet bazı oyunlar vardır bu oyunların etkisinden çıkmak vakit alır hatta oyun bittiğin de boşluğa düşebilirsiniz ( aga ben şimdi ne oynayacağım? )
Genel olarak popüler oyunlar oynamış olsam da sevdiğim oyunlardan bir liste hazırlamak istedim üstelik gecenin bu saatin de :)

Listemizin 1 numarasında çoğunuzun Enis Kirazoğlu dan bildiğiniz aslında onun videoları ile popüler kitlesi yükselen bir oyun

The Witcher 3: Wild Hunt

header.jpg

The Witcher 3 CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir rol yapma oyunudur.
Ben de etki yaratan 3. oyunu ve DlC'leri olmak ile birlikte oyun senaryosuna tam hakim olmanız için
1. ve 2. oyunları oynamanızı da tavsiye ederim ancak 1. oyun çok keyif alabileceğiniz bir oyun olamayabilir maalesef
çünkü ilk oyun yapımcı firmanın hem düşük bütçesi olması hem de bu konudaki ilk oyunları olması sebebi ile
sonraki oyunları olan Witcher 2 ve 3 de ki tadı alamayabilirsiniz. O yüzden ben 2 den başlamıştım.

Gaza getiren müziği ve hala oyunu oynamayan dostlarımız var ise oyun içi videolarında harmanlandığı videomuz da burada.
Oyun bitince kafanızda leleleleleyleleleleylleeeleleey çalacaktır emin olabilirsiniz. :)

The Elder Scrolls V: Skyrim

header (1).jpg

The Elder Scrolls serisinin 5. oyunu Skyrim Bethesda tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir rol yapma oyunudur.

Tabi yine serinin ortasından girdim konuya ancak başlıkta da belirttiğim gibi zevk alarak oynadığım Rol yapma oyunlarını paylaşıyorum sizlerle :)

Bu oyundan önce The Elder Scrolls III: Morrowind ve The Elder Scrolls IV: Oblivion bulunmak ile beraber devam oyunu ise 2024 de çıkması planlanan The Elder Scrolls VI olucak.

Oyun videomuz burada tabi bu oyundan sonra dovakin dovakin diye dolaşabilirsiniz. (Dovahkiin)

Diablo Serisi

250px-Diablo1cdcoverscan.jpg

Evet bu oyunda direk tüm seriler var çünkü tüm serisi muazzam.

Bu oyun ile tanışmam gariptir sene 2007 o zamanlar dayımın internet cafesi var ve bir müşteri oturup saatlerce bu oyunu oynardı.

İlk başta bu nasıl oyun böyle oyun mu olur derdim çünkü o zaman tek yaptığımız dükkan kapanınca gece saatlerinde

Cs 1.6 Warcraft ya da Unreal Tournament oynamaktı

Daha sonra bir merak uğruna başladığım bu oyun devamında beni kendine aşık edicek bir seriye dönüştü.

Mount & Blade: Warband

mnb-warband.jpg

La oğlum bizim Türkler bir oyun yapmış gördün mü diyerek başladığım Armağan Yavuz ve İpek Yavuz kurduğu TaleWorlds yapımında çıkan oyun
tabi devam oyunu herkesin beklediği bannerlord dur şu an hala erken erişim de olan oyun güncellemeler ile iyileştirilmeye devam etmektedir.
Warband da o kadar coştukki bannerlord da millet beklentisini çok yüksek de hatta arş da tuttu diyebiliriz.
Bu yüzden her ne kadar çatlak sesler çıksa da benim severek oynadığım bir seridir kendisi.

Fallout Serisi

e2185c55-a2bf-4141-86db-81bcbc385041.jpeg

Arkadaşıma bir oyun öner bana demem ve bana bu sağdaki sarışın i........... resmini atması ve benle dalgamı geçiyorsun mario istesem onu oynardım
diyerek ön görü ile resimden yola çıkarak oyun içerine bakmadan hadi la sende dediğim oyundur kendisi.
Daha sonra arkadaşımın " la oğlum aç trailer izle sonra konuş canımı sıkma " demesi üzerine önce videolar da sonra oyunda aşık olduğum yapımdır kendisi.
Sonuçta oyun yapımcısı Bethesda boru değil :)
Bu arada seri de en sevdiğim oyun New Vegas dır.

Şimdilik bu kadar kendi el yazın ile bir konu açmak gerçekten zor oluyor o konuyla ilgili anılarını yaz düzenle vs.
Tabi ki aklıma geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğim ama uykum da geldi :)
Umarım beğenirsiniz ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır. :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hepsini oynayanlara özendiğim fakat bir türlü sevemediğim oyun türü. Bu tür oyunlarda nedense 1 saatten sonrası bayıyo beni.

Hayat Kısa Dişlerin Varken Gülümse
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Aynen boşluktan kurtulursun en azindan

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
The Elder Scrolls V: Skyrim

aralarından ilk oynadığım buydu. Ben hiç bir oyunda bu kadar karakterimi, oyunun hikayesini benimseyememiştim. Hafızam silinde 5 kere, 5 kere daha oynarım o derece nostaljik değeri var bende. Bir çok kişi içinde eminim böyledir

Üye
7 HİZMET YILI
Bi aralar warbandın başından kalkmıyordum cidden çok güzel oyun

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
witcher 3 bitileri 1.5 sene oldu unutmuştum, warbandında son 1 aydır duzenli oynuyamıoyrum, fallot76 ilk oynadıgım fallot 4 ve ya 3 gibi sanmıştım şaşırmıştım bune lan diye sonra açık dünya oyunuymuş meher, diğer oyunları pek bilmiyorum malesef.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Warband bi cok kızdan güzel

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende keske cod serisini unutsam da yeniden oynasamm.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Undertaleyi unutup birdaha oynayabilsem keşke :(

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
thw witcher 3 sizce alınır mı alcaktım bir ara vazgeçtim benim unutmicam oyun wolftü dür :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Uncharted 3: Drake's Deception bambaşka bir hikaye oyunu kesinlikle tavsiye ederim

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aralarindan sevdigim iki oyun var Diablo Serisi ve Witcher 3

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bu oyunlara göre çok alakası olduğunu düşünmesemde Destiny 2 oynayabilirsin ekibe üye olduktan sonra oldukça akıcı bir oyun birlikte oynadığın ekip ile beraber güzel oluyor.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Warband sevdiğim bir oyundu kesinlikle onu tekrar oynamak isterdim epey sarıyordu keyif veriyordu

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
fazla sevmem signleplayer ama yani çoğu kişinin beğendiğini duyuyorum hala

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
imkansızlıklardan dolayı bir çoğunu internetten indirdim steamde sahip olamadım, oyunlarda başarım kazanmak beni çok cezbeden bir şey umarım ilerde maddiyat olarak rahatlarım hepsini alırım başarımlarını tamamlarım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...