Onaylı Üye
Evet bazı oyunlar vardır bu oyunların etkisinden çıkmak vakit alır hatta oyun bittiğin de boşluğa düşebilirsiniz ( aga ben şimdi ne oynayacağım? )
Genel olarak popüler oyunlar oynamış olsam da sevdiğim oyunlardan bir liste hazırlamak istedim üstelik gecenin bu saatin de
Listemizin 1 numarasında çoğunuzun Enis Kirazoğlu dan bildiğiniz aslında onun videoları ile popüler kitlesi yükselen bir oyun
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3 CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir rol yapma oyunudur.
Ben de etki yaratan 3. oyunu ve DlC'leri olmak ile birlikte oyun senaryosuna tam hakim olmanız için
1. ve 2. oyunları oynamanızı da tavsiye ederim ancak 1. oyun çok keyif alabileceğiniz bir oyun olamayabilir maalesef
çünkü ilk oyun yapımcı firmanın hem düşük bütçesi olması hem de bu konudaki ilk oyunları olması sebebi ile
sonraki oyunları olan Witcher 2 ve 3 de ki tadı alamayabilirsiniz. O yüzden ben 2 den başlamıştım.
Gaza getiren müziği ve hala oyunu oynamayan dostlarımız var ise oyun içi videolarında harmanlandığı videomuz da burada.
Oyun bitince kafanızda leleleleleyleleleleylleeeleleey çalacaktır emin olabilirsiniz.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Genel olarak popüler oyunlar oynamış olsam da sevdiğim oyunlardan bir liste hazırlamak istedim üstelik gecenin bu saatin de
Listemizin 1 numarasında çoğunuzun Enis Kirazoğlu dan bildiğiniz aslında onun videoları ile popüler kitlesi yükselen bir oyun
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3 CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir rol yapma oyunudur.
Ben de etki yaratan 3. oyunu ve DlC'leri olmak ile birlikte oyun senaryosuna tam hakim olmanız için
1. ve 2. oyunları oynamanızı da tavsiye ederim ancak 1. oyun çok keyif alabileceğiniz bir oyun olamayabilir maalesef
çünkü ilk oyun yapımcı firmanın hem düşük bütçesi olması hem de bu konudaki ilk oyunları olması sebebi ile
sonraki oyunları olan Witcher 2 ve 3 de ki tadı alamayabilirsiniz. O yüzden ben 2 den başlamıştım.
Gaza getiren müziği ve hala oyunu oynamayan dostlarımız var ise oyun içi videolarında harmanlandığı videomuz da burada.
Oyun bitince kafanızda leleleleleyleleleleylleeeleleey çalacaktır emin olabilirsiniz.
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls serisinin 5. oyunu Skyrim Bethesda tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir rol yapma oyunudur.
Tabi yine serinin ortasından girdim konuya ancak başlıkta da belirttiğim gibi zevk alarak oynadığım Rol yapma oyunlarını paylaşıyorum sizlerle
Bu oyundan önce The Elder Scrolls III: Morrowind ve The Elder Scrolls IV: Oblivion bulunmak ile beraber devam oyunu ise 2024 de çıkması planlanan The Elder Scrolls VI olucak.
Oyun videomuz burada tabi bu oyundan sonra dovakin dovakin diye dolaşabilirsiniz. (Dovahkiin)
Diablo Serisi
Evet bu oyunda direk tüm seriler var çünkü tüm serisi muazzam.
Bu oyun ile tanışmam gariptir sene 2007 o zamanlar dayımın internet cafesi var ve bir müşteri oturup saatlerce bu oyunu oynardı.
İlk başta bu nasıl oyun böyle oyun mu olur derdim çünkü o zaman tek yaptığımız dükkan kapanınca gece saatlerinde
Cs 1.6 Warcraft ya da Unreal Tournament oynamaktı
Daha sonra bir merak uğruna başladığım bu oyun devamında beni kendine aşık edicek bir seriye dönüştü.
Mount & Blade: Warband
La oğlum bizim Türkler bir oyun yapmış gördün mü diyerek başladığım Armağan Yavuz ve İpek Yavuz kurduğu TaleWorlds yapımında çıkan oyun
tabi devam oyunu herkesin beklediği bannerlord dur şu an hala erken erişim de olan oyun güncellemeler ile iyileştirilmeye devam etmektedir.
Warband da o kadar coştukki bannerlord da millet beklentisini çok yüksek de hatta arş da tuttu diyebiliriz.
Bu yüzden her ne kadar çatlak sesler çıksa da benim severek oynadığım bir seridir kendisi.
Fallout Serisi
Arkadaşıma bir oyun öner bana demem ve bana bu sağdaki sarışın i........... resmini atması ve benle dalgamı geçiyorsun mario istesem onu oynardım
diyerek ön görü ile resimden yola çıkarak oyun içerine bakmadan hadi la sende dediğim oyundur kendisi.
Daha sonra arkadaşımın " la oğlum aç trailer izle sonra konuş canımı sıkma " demesi üzerine önce videolar da sonra oyunda aşık olduğum yapımdır kendisi.
Sonuçta oyun yapımcısı Bethesda boru değil
Bu arada seri de en sevdiğim oyun New Vegas dır.
Şimdilik bu kadar kendi el yazın ile bir konu açmak gerçekten zor oluyor o konuyla ilgili anılarını yaz düzenle vs.
Tabi ki aklıma geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğim ama uykum da geldi
Umarım beğenirsiniz ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır.