r5 3600 r5 2600den daha iyidir.zaten modeline bakarsan üstünde oldugunu görürsün.AMD RYZEN 5 2600 Daha iyi bence ben kullanıyorum kasma dediğin şeyi unutuyorsun ama buna özel bir Monitör almanı tavsiye ederim kardeşim
monitörü viewsonic alıcam sitede ki indirim alacağım zaman olursa 144hz olmassa 75hz alıcam alıştım zaten monitöre falan kasmasın ve oyun oynatsın birde hd olsun yeterAMD RYZEN 5 2600 Daha iyi bence ben kullanıyorum kasma dediğin şeyi unutuyorsun ama buna özel bir Monitör almanı tavsiye ederim kardeşim
r5 3600 lü olan işlemci daha iyi ama kasa olarak öbürü daha iyi.anakartta wtcninki daha iyi.bana sorarsan thaldrininkini al
Post automatically merged:
r5 3600 r5 2600den daha iyidir.zaten modeline bakarsan üstünde oldugunu görürsün.
Kisalt.xyz memoryhackers'in kendi sitesi biliyorum. Kullanıcıya değil memoryhackers'e katkı sağlıyor.neden linki kısaltıyosunki2.el sanayi bir siteyle para kazanmak kısalttıgında paramı veriyor site sana
Sabah akşam bizler için uğraşıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar tıklasan nolacak sanki ? Cidden tüm hileler parayla satılması lazım kimsenin kimseye destek olduğu yok.İlk olarak kısaltma yapmadan link paylaşabilirsin. Sadece forum da "kisalt.xyz" dışında kısaltma sitesi kullanmak yasak.
WTCN'nin önerdiği sistem daha iyi gözüküyor.
Başka sistem alırsan da 16GB RAM almanı tavsiye ederim yeni çıkan oyunlarda ve sürekli güncellenen yüksek sistemli oyunlarda 8GB RAM yetmiyor.
Post automatically merged:
Kisalt.xyz memoryhackers'in kendi sitesi biliyorum. Kullanıcıya değil memoryhackers'e katkı sağlıyor.
monitörü 75 herz alcaksan bunlara gerek yokmonitörü viewsonic alıcam sitede ki indirim alacağım zaman olursa 144hz olmassa 75hz alıcam alıştım zaten monitöre falan kasmasın ve oyun oynatsın birde hd olsun yeter
wtcn da 16gb ram var ama thaldrın de 8gb işlemci aradaki farkı kapatıyor sanırsam banada thaldrın daha iyi geliyor fakat size bir sorayım dedim belki yanlış düşünmüşümdür sonradan 16gb yapacağım zaten ram'i inşallah dolar tekrar uçmazsa
Kisalt.xyz Memory hackersa ait bir link kısaltma servisidir bunu kullanan her hangi bir üye para kazanmazYa neden kısalta koyuyorsun linki para kazanmak vs içinmi