Hangi PC Daha İyi, Lütfen Anlayanlar Mesaj Atsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Link Kısaltmadan Paylaşılmıyor Diye Biliyorum Oluyorsada Lütfen 3-4 Dakikanızı Ayırabilirmisiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- PC 1

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- PC 2

Lütfen Mesaj Kasayım Diye Gereksiz Şeyler Demezseniz Sevinirim...

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
AMD RYZEN 5 2600 Daha iyi bence ben kullanıyorum kasma dediğin şeyi unutuyorsun ama buna özel bir Monitör almanı tavsiye ederim kardeşim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
r5 3600 lü olan işlemci daha iyi ama kasa olarak öbürü daha iyi.anakartta wtcninki daha iyi.bana sorarsan thaldrininkini al
Post automatically merged:

AMD RYZEN 5 2600 Daha iyi bence ben kullanıyorum kasma dediğin şeyi unutuyorsun ama buna özel bir Monitör almanı tavsiye ederim kardeşim
r5 3600 r5 2600den daha iyidir.zaten modeline bakarsan üstünde oldugunu görürsün.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
monitörü viewsonic alıcam sitede ki indirim alacağım zaman olursa 144hz olmassa 75hz alıcam alıştım zaten monitöre falan kasmasın ve oyun oynatsın birde hd olsun yeter

r5 3600 lü olan işlemci daha iyi ama kasa olarak öbürü daha iyi.anakartta wtcninki daha iyi.bana sorarsan thaldrininkini al

r5 3600 r5 2600den daha iyidir.zaten modeline bakarsan üstünde oldugunu görürsün.

wtcn da 16gb ram var ama thaldrın de 8gb işlemci aradaki farkı kapatıyor sanırsam banada thaldrın daha iyi geliyor fakat size bir sorayım dedim belki yanlış düşünmüşümdür sonradan 16gb yapacağım zaten ram'i inşallah dolar tekrar uçmazsa

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlk olarak kısaltma yapmadan link paylaşabilirsin. Sadece forum da "kisalt.xyz" dışında kısaltma sitesi kullanmak yasak.

WTCN'nin önerdiği sistem daha iyi gözüküyor.
Başka sistem alırsan da 16GB RAM almanı tavsiye ederim yeni çıkan oyunlarda ve sürekli güncellenen yüksek sistemli oyunlarda 8GB RAM yetmiyor.

neden linki kısaltıyosunki :D 2.el sanayi bir siteyle para kazanmak kısalttıgında paramı veriyor site sana
Kisalt.xyz memoryhackers'in kendi sitesi biliyorum. Kullanıcıya değil memoryhackers'e katkı sağlıyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
thaldrin işlemci ve ekran kartı olarak bir tık daha önde sadece ram 8gb. Eğer ekstra 8gb daha ram eklersen kafan rahat olur ama bu haliyle bile thaldrin benim fikrim.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
THALDRIN-CARRY
Daha iyi Fakat +400 Lira ile 8 GB Ram Daha Eklemeni Tavsiye Ederim.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
İlk olarak kısaltma yapmadan link paylaşabilirsin. Sadece forum da "kisalt.xyz" dışında kısaltma sitesi kullanmak yasak.

WTCN'nin önerdiği sistem daha iyi gözüküyor.
Başka sistem alırsan da 16GB RAM almanı tavsiye ederim yeni çıkan oyunlarda ve sürekli güncellenen yüksek sistemli oyunlarda 8GB RAM yetmiyor.

Kisalt.xyz memoryhackers'in kendi sitesi biliyorum. Kullanıcıya değil memoryhackers'e katkı sağlıyor.
Sabah akşam bizler için uğraşıp bir şeyler yapmaya çalışıyorlar tıklasan nolacak sanki ? Cidden tüm hileler parayla satılması lazım kimsenin kimseye destek olduğu yok.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@SiyahS4ncak knk zaten bu site diğerlerinden farklı olduğu için parayı değil bizleri seçen mh grubu:p;)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
monitörü viewsonic alıcam sitede ki indirim alacağım zaman olursa 144hz olmassa 75hz alıcam alıştım zaten monitöre falan kasmasın ve oyun oynatsın birde hd olsun yeter

wtcn da 16gb ram var ama thaldrın de 8gb işlemci aradaki farkı kapatıyor sanırsam banada thaldrın daha iyi geliyor fakat size bir sorayım dedim belki yanlış düşünmüşümdür sonradan 16gb yapacağım zaten ram'i inşallah dolar tekrar uçmazsa
monitörü 75 herz alcaksan bunlara gerek yok
DADG2
alabilirsin daha iyi olur senin için

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ryzen5 de sıkıntı soğutma sıkıntısı cekebilirsin sıvı soğutması yoksa cok fazla ısınıyor yoksa ama güzel calısıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ya neden kısalta koyuyorsun linki para kazanmak vs içinmi

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Wtcn'ın işlemcisini r5 3600 yap istersen öyle al daha iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ryzen 5 3600 işlemcili olan pc 2600 olandan tabiki daha iyi, ayrıca ekran kartı da daha iyi. o yüzden thaldrin carry kalite ve performans olarak daha iydir.

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 tavsiye ederim kardeşim

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2.Pc daha iyi ramı 16ya yükseltirsen vazgeçilmez olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...