Hata veya çözemediğim bir sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler hile yeni sürümü daha güzel sekmeme falan tamam ama aimbot external olmuş ayar yapmadan sadece açtım aim tuşuna basınca sapıtıyor mouse durduğu halde kendi kendine başka yere nişan alıyor tuhaf birşey yani sonra smooth'u 11 e yükselttim şimdi de kafasına göre çalışıyor yada aynı şekilde sapıtıyor bu hata mı yoksa benim ayar mı yapmam lazım?? Bu arada bir sorum daha var, bu yeni gelen 2 hile modunun bullet yazanını çözemedim ne işe yarıyor ?

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bulleti bende merak ediyorum ve diğer sorular için BURDA en iyi aimbot ayarları için konu açıldı

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Aim kullanmayın bir zahmet o kadar adamı görüyorsun sen isabet ettir zaten oyunun kendi aim i direk kayıyor boşa riske de gerek yok yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1-Öncelikle oyun ayarlarından tüm scopeler , 3rd person için sensivity'nizi %10 altına düşürün. (First of all, set your weapons , scope , 3rd person sensivity under the %10 in the game settings)
2-Adama kitlenmeye çalışın, sonuç olarak; (Try to aim at the enemy)

*Eğer aim çok yavaş adama kaydıysa (If you're aiming to enemy so slowly):
*Menüden Smooth [EXT] değerini en iyi sonucu verene kadar "düşürün." (Decrease Smooth [EXT] value on the menu until it give best result)
*Eğer aim çok hızlı adama kaydıysa ya da aim titriyorsa, sapıtıyorsa: (If you're aiming to enemy so fast or your aim is going to be crazy )
*Menüden Smooth [EXT] değerini en iyi sonucu verene kadar "yükseltin." (Increase Smooth [EXT] value on the menu until it give best result)

Move Prediction özeliğini açmayı unutmayın. (Do not forget to open "Move Prediction" feature).

nader11ndeu
İlk iki adımı mutlaka uygula sonraki adımları da oyun içi ayarlamalarını yap kaydet sonra gel teşekkür et.
Post automatically merged:

Konu açıldı zaten bununla alakalı. Forumu bi şöyle gezerseniz görürsünüz kardeşim

Üye
7 HİZMET YILI
GoS ta few seconds diye bişey diyo kapanıyo nasıl yapıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...