Hayalinizin gezintisi nasıl olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
karavanla bütün dünyayı gezmek sakin sakin tatlı tatlı kafa dinleyerek yolculuk yapmak

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
uçakla her yerde 3 gün kalmalı bir gezi olmalı daha çok rahatlama ve eğlence odaklı öyle olmalı ki kalabalık şehirlere girip dinlenmek için sahil bölgesine gitmeli bir gezi olmalı yanımda çok sevdiğim bir arkadaş veya sevgili her yerin kendine özgü güzel yemeklerinden olmalı benim hayalimdeki gezi bu şekilde hiç öyle teknedir karavandır otobüstür arabadır öyle değil direkt mekanlara girip rahatlama odaklı gerektiğinde ruh halime göre yorucu bir tatil olmalı

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
eski model dodge bi arabayla gezmek isterdim meksika sınırında

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cidden hayaller çok güzel arkadaşlar umarım bir gün gerçekleşir. Ben benimkinin gerçekleşeceğine eminim.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Orta boy İveco miniotobüs karavan alıp heryeri gezmek kimsenin bana karışmayacağı hayatımı sorgulayamayacağı bir gezinti.
güzel büyük bir toyota hilux alıp önce türkiyeyi özellikle karadeniz bölgesine gitmek isterdim
Post automatically merged:

nissan skline gt r35 ,500 beygir 2jz super charger toyota supra motorlu araba ve arkasına bağlı bir tane 500 cc honda cross motor
yanında oturan bıcır bıcır olan bir manita,dolapta full çakılı bira,viski ve sabah,akşam fuul mangal partisi
dominik toretto olmuş adam varmı bundan ötesi ya :D

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sadece 1 çanta çadır yemek ve su bi miktarda para tüm dünyanın dağlarında kamp yapmak isterim kendi ülkemizdeki cudi dağında 1 haftalık kamp yapmıstık he bide fotraf makinesi

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
1967 Impala, en yakın dostum ile dünya turu. Yiyip içip geziyoruz başka hiçbir şey yok... Sadece kafa dağıtmalık

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mercedes maybach s680 aşkın olayım şarkısı ile almanya sokaklarında ufak bir gezinti gibi hayalim var

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kış ayında doğu ekspressiyle Ankara'dan Kars'a gitmek <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...