ben çalışmayı sevmiyorum 2 saat bile iş çalışasım yok. 8 saat çalışsam zaten hayattan asla zevk almam. 12 saat mesai yapsam direk intihar ederdim aklını yitirenlere intihar günah değildir zaten. bide hayal ettiğim hayat(maddelerle söylüyom): 1.Böyle büyük youtuber kanalım olsun oradan geçimimi sağlayabiliyim çalışmama gerek olmasın. 2.iyi bir dövüşçü olmak sataşan herkesi karşıdaki bruce lee olsa bile döveyim ve ceza almiyim. 3.bilgisayar oynamak. bu 3 şey iyi gibi geliyo. 2:deprosyon sorusuna gelirsek, herşey sıkıcı geliyo.Günde 8 saat çalışıyorsun ve gün bitiyor mu ? 12 saat mesai ücreti alamadan çalışan / hatta işsizlik problemi var ülkede şükredin
Sana iki sorum var ;
1: Bu soruyu sormak yerine , senin hayal ettiğin hayat nasıl söyler misin ?
2: Depresyonda olabilir misin ?
çok iyi sözmüş, 20 yaşından sonra iş hayatı vb ölüsün zaten. ama 20 yaşına kadarda ne yapıp zevk alıcanki(okul filan), dayın o zaman 20 yaşına kadar ölmemiş ve hayatın keyfini çıkarmış dimi? ben genel olarak insanların 0 yaşında öldügünü söylemiştim. hayat komple sıkıcı demiştim. ölümde sıkıcı bence. hem hayat hem ölüm sıkıcı demiştim.dayım 5 10 yıl önce demişti ki insan 20li yaşlarda ölür ama 80li yaşlarda gömülür aynı öyle şuan hayatım
bu söylediklerinin hiç birini günde 2 saat çalışarak o noktalara gelemezsin ne youtuber ne de iyi bir dövüş sporcusu, her şey uzaktan göründüğü gibi değil ciddi emek vermek gerekiyor.ben çalışmayı sevmiyorum 2 saat bile iş çalışasım yok. 8 saat çalışsam zaten hayattan asla zevk almam. 12 saat mesai yapsam direk intihar ederdim aklını yitirenlere intihar günah değildir zaten. bide hayal ettiğim hayat(maddelerle söylüyom): 1.Böyle büyük youtuber kanalım olsun oradan geçimimi sağlayabiliyim çalışmama gerek olmasın. 2.iyi bir dövüşçü olmak sataşan herkesi karşıdaki bruce lee olsa bile döveyim ve ceza almiyim. 3.bilgisayar oynamak. bu 3 şey iyi gibi geliyo. 2:deprosyon sorusuna gelirsek, herşey sıkıcı geliyo.
Post automatically merged:
çok iyi sözmüş, 20 yaşından sonra iş hayatı vb ölüsün zaten. ama 20 yaşına kadarda ne yapıp zevk alıcanki(okul filan), dayın o zaman 20 yaşına kadar ölmemiş ve hayatın keyfini çıkarmış dimi? ben genel olarak insanların 0 yaşında öldügünü söylemiştim. hayat komple sıkıcı demiştim. ölümde sıkıcı bence. hem hayat hem ölüm sıkıcı demiştim.
Post automatically merged:
sadece hayat değilde. hem hayat hem ölüm sıkıcı gibi? sizcede öyle değilmi? peki sizce hangisi daha az sıkıcı