Hayatın çok sıkıcı olduğu gerçeği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
seçim şansının bizde olmadığı bir yasamdayız tanrı varsa bize en iyi yasamı bu olarak görmüş demektir

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
hayat uğraş olmadığı sürece çok sıkıcıdır. insanın kendisine bir gaye veya uğraş bulması lazım

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
TR Şartları kanka işte 21 yaşındayım hayattan bi gram zevk almiyorum cepte para yok 50 yaşında emekli olduktan sonra nolucak o parayla napıcaksın iki üç kuruş veriyolar

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
bize sıkıcı hayat türklere parası olmayan türklere daha sıkıcı

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hayatta çok fazla yapabileceğin şey var. Hayatını yoğunlaştırırsan ve kendi gelişimine özen gösterirsen zamanla hayattan zevk almaya başlayacağını fark edeceksin. Kendini tanıman ve ne istediğini öğrenmek gerek. Yani sadece fikir vermek istedim herkes başarıyor yapabiliyor diye bir şey yok. Umarım faydalı olabilmişimdir.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
şüphesiz insan sıkıntıdan yaratıldı diye bir söz duymuştum baya çarpmıştı. yaptığımız her şey sıkıntıyı gidermek uğruna...

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çocukluğumdan beridir hiç birşeye anlam yüklemiyorum neyse o olarak yaşıyorum hayatımda hiç böyle bi his yaşamadım

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Çalışma hayatına girdikten sonra parayı büyük kazanmaya çalış ondan sonra hayatın rutin yerine eğlenceli içerikler e dahil olarak geçer ve hayattan zevk alırsın. Ölümünü geciktirirsin, zamandan kazanırsın. Zengin olmak kimine göre sadece para demek ama sadece para değil. Zaman aslında en değerli olan şeydir.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
evet malesef öyle tüm mesele can sıkıntımızı gidermek yaşam değil de zamanımızı buna göre harcıyoruz hep

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
hayat bu işte deyip atmak istiyor diyor insan ancak böyle olmuyor. bir şeyler yapmak gerektiğini düşünüyorsun ama neresinden tutacağını bilemiyorsun. can sıkııntısını gidermeye çalıştıkça canın daha çok sıkılıyor neden inatla bir şey yapmak zorundayım diye düşünüyorsun düşünüyorsun da düşünüyorsun ta ki saçlar ağardığında bir gün azrail kapıyı çalınca

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
ölümlü dünya salla geç hayatına bak dostum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yıllarca okul okudum 2 üniversite bitirdim, şu sıralar en büyük mutluluğum oyunlar...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence hayatın sıkıcılığına alışmak gerekiyor bir yere kadar bu sıkıcılıktan zevk almaya başladım artık, hayat monoton ilerliyor ama sevdiğim işi yapıyorum, kazandığım parayı aileme harcıyorum. Hayat böyle güzel geçiyor.

Memo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evet aynı şeyler hep tekrar ediyo
Thug Life Savage GIF

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hayattan zevk alan insanlar genelde turkiyeden uzakta yasayan yada turkiyeden uzaklasmis insanlar desem yeridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...