Hayatınızda En Utanç Verici Anınız Varmı Varsa Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
birisi gelip bana seni işte şu kız seni beğenmiş git bi konuş istersen ee bende dedim gidiyim güzelde kız gittim işte tanıştık falan konuştuk muhabbet sohbet neyse aradan birkaç gün geçti hani beni seviyomusun diye filan sormadım ama aramız baya iyiydi sevgili derecesinde bende bi buluşma ayarladım şurda buluşalım tmm işte geldi bende sevgili olmak istiyicem açılıcam ona elim ayağım titriyo çok heyecanlıyım güzel bi çiçek yaptırdım neyse gittik cafede oturduk bide o gün doğum günüydü ben organizasyon ayarladım garson işte pasta getiricek çiçeklerle süslenmiş bende hem doğum gününü kutlamış olucaktım hemde seviyosa sevgilşi olucaktık işte ışıklar söndü filan garson getirdi herşey tmm çok mutlu oıldu sonra seni seviyorum benle sevgili olurmusun çiçeği filan uzattım işte ama onun birden yüzü düştü ve herkezin içinde çiçeği elimden alıp yere attı ver parçaladı ve hayır diye bağırarak çıktı gitti ne olduğunu anlayamadım ve sonra konuştuğumuzda bana senin gibi bi salaklanmı sevgili olucam falan filan işte o**usbu çıktı anlıyıcanız umrumda değil

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Küçükken insanlar içinde süs havuzuna düşmüştüm. Çok utanmıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ilkokulda işerken yanlışlıkla pantolona fışkırtmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...