Hayattan zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
güzel bir fitness salonuna kayıt ol. havuzu olsa daha uygun olur. sabah 5 te kalkarsan hayatın değişiyormuş öyle duydum. sabah erken saatte yüz ardından sporunu yap. hem mental olarak hemde fiziksel olarak çok iyi yönleri var :)

Üye
4 HİZMET YILI
mesela böyle bişey dinlerken başka biryere dalıp odağını kaybediyorsan uyku düzenine dikkat et veya dikkat bozukluğun varmı diye bir bak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kısa ve uzun vadeli planlar belirle bro kendine. how to get earn easy money? olayı hayatta tutar seni :D

Üye
3 HİZMET YILI
SOSYALLEŞMEK TE TÜRKİYE KIZLARI VS BULAŞMAK ÇOK ZOR

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yeni aktiviteler yeni hobiler yeni arkadaslar edinmeye çalıs bence iyi gelir.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka bak öğrenciysen derslerine önem ver ve her sabah soğuk banyo yap gerçekten gün içi aşırı dinç oluyorsun :)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
I love league of legends hacks! They make the game so much more fun and challenging

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende günlük hayat değişik geliyor aynı sanal hayat yaşıyor gibiyim herşeyin ciddisinde değilim
Önceden araba felan surerdim şimdi sürerken bile değişik geliyor dünya oyuncak gibi geliyor herşey küçük gibi geliyor

Çok düşünüyorum bu aralar

Depresyon felan olabilirmi ne olabilir arkadaşlar

Gözüm boş görüyor gibi hayat eskisi gibi güzel gelmiyor

Yardım edermisiniz
kankam bu depresyon bunalım çok kötüdür çözümü sende saklı ya aile ya din ya da farklı bir şeye sarıp ona bağlılık duyup yaşamk için sebepler bahaneler üretebilirsin ve emin ol bu düşünceden kurtulduğunda hayatındaki bir dönüm noktasına ulaştığını farkedeceksin...

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kafanı rahatlat biraz aktivite ile uğraş zamanla düzelir zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
spora başla falan klasik şeyler gerçekten bazen işe yarıyor spora başladığında yorgunluktan depresyona vakit ayıramayacaksın veya yeni uğraşlar bul git bir kafede tek başına otur kitap oku bir şeyler yap beynin depresyona girecek fırsatı kalmaz

Üye
3 HİZMET YILI
Annem Babam ayrıldı.Kapıdan borçlular eksik olmazdı ve bu sıkıntılara rağmen bilgisayardan kalkmazdım taki bir gece karar aldım sigara herşeyi bırakıp işe girip düzenli spor yapmaya kendime söz verdim şuan bayram diye forumlarda geziyorum. Yoksa haftada 1 gün bilgisayar başındayım evime bakıyorum kendimle gurur diyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
reis olumlu düşün ve spora başla ve motivasyonunu düzelt yapamam deme yaparım de her zaman ben bunu başarabilirim de

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karı kız olayını bırak ve spora başla her sabah saat 7 8 gibi uyan kitap oku ve gelişimi görüceksin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kitap oku spora git sevmediğin insanlar ve seni düşürmeye çalışan insanları hayatından çıkar.

Üye
4 HİZMET YILI
kendine yeni uğraşlar edin mesela farklı oyunlar bul eğer oyun oynamayı seviyorsan yada bi manita yap heyecan gelir hayatına

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Anlık depresyon muhtemelen, birkaç güne geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...