Hayattan zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kısa süreli bi desresyondur herkesin yaşadığı ve hayatını sorguladığı dönemler oluyor sıkma gezmeye bak genelde vaktini dışarıda geçir evde geçirmek süreyi uzatacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aynı şeyleri haytımın bi döneminde ben de yaşadım farklı aktiviteler yaptım spora başladım çoğu şeyimi değiştirdim arkadaş çevresi fln

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yaşadığınız bir travmaya bağlı olarak böyle hissediyor olabilirsiniz. Depresyon halindesiniz muhtemelen vucütta serotinin hormonu yeteri miktarda salgılanmadığından hayattan keyif alamıyor olabilirsiniz bir doktora uzmana görün kardeşim sen geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
malesef kimse sevk alamıyor ama namaz kılmıyorsan namaza başla hem zevk alırsın hemde sıkıntılarını giderir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendine daha fazla bakmaya başla, kendine odaklan, bunun faydaları zamanla gelir ve yakında bu boşluk doldurulacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim herkesin böyle dönemleri var hayat çok sıradan gelir bazen. inan düzelir mi bilmiyorum ama hayatta zevk alacağın şeyler bul yoksa bu ömür geçmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
dostum bakış açını değiştirirsen eğer her şey zevkli hale gelecektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ahh be kardeşim kesinlikle spor yapmanı yüzme vs gibi şeyleri öneririm doğa yürüyüşleride yapabilirsin en azından doğada yüreyerek hayatını sorgularsın nasıl daha iyi olabilir gibi

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bir işte çalışmaya başlıyabilirsin.Allahın imtihanı işte.

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynı şeyi lise çağımdayken yaşamıştım :D üniversiteye geçitğimde kendime gelmiştim yeni arkadaş çevresi edin yeni hobiler edin ve teknolojiden uzak dur mümkün olduğu kadar eğer çalışma imkanın varsa para kaznmak için bir işe gir emin ol biraz farklılık insana çok iyi geliyor başka şehirleri gez kendi kafa denginde 1-2 tane yakın arkadaş bul ya da bir kız arkadaşın olsun yemek yiyin akşamları gidin gezin paranız varsa şehir turlarına çıkın tatile denize gidin kafanızı dağıtın stresden uzak durun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evcil hayvan fikri yazılmış bende aynı sıkıntıyı çektim ve şuan 6 yıldır bir köpeğim var güzel vakit geçiriyoruz :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ah bee, en önere bileceğim şey spor olabilir gerçekden insana bir amaç veriyo ve motivasyon alıyosun hayattan keyif almaya başlıyosun bu zor şartlardada olsa, şiddetle tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kendina oyalancanak hobiler bulmalısın çünkü hayat devam ediyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayatta eğer sıradan şeyler yapıyorsan zevk alamazsın yapamam dediğin şeyleri çılgınlık yapıp yaparsan moralin ve kafa yapın dağılır hayat kısa hiçbirşey hiç kimse senden önemli ve kıymetli değil o yüzden anı yaşamaya bak. İNSANLARDAN ASLA ÇEKİNME HER İNSAN KENDİ İRADESİNDE ÖZGÜRDÜR.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fiziksel acı mental acıyı bastırır spora başla gerisi gelir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kankam kendini toparlamaya calıs terapi uygula farklı seyler yap hergün yaptıgın aktiviteleri degistir

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
spora başla, daha fazla arkadaş edin, kız arkadaşı edin(sevgili olarak değil normal arkadaş) ve arkadaşlarınla daha çok vakit geçir asla tek kalma çok kötü bir şey o ben de yaşamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
astigmat bende de var kanka çok iğrenç bişey dediğin gibi hayattan zevk almıyosun sanki çevrendeki önemli detayları göremiyosun geçmiş olsun ikimize de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...