Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kısa süreli bi desresyondur herkesin yaşadığı ve hayatını sorguladığı dönemler oluyor sıkma gezmeye bak genelde vaktini dışarıda geçir evde geçirmek süreyi uzatacaktır
Yaşadığınız bir travmaya bağlı olarak böyle hissediyor olabilirsiniz. Depresyon halindesiniz muhtemelen vucütta serotinin hormonu yeteri miktarda salgılanmadığından hayattan keyif alamıyor olabilirsiniz bir doktora uzmana görün kardeşim sen geçmiş olsun.
kardeşim herkesin böyle dönemleri var hayat çok sıradan gelir bazen. inan düzelir mi bilmiyorum ama hayatta zevk alacağın şeyler bul yoksa bu ömür geçmez
ahh be kardeşim kesinlikle spor yapmanı yüzme vs gibi şeyleri öneririm doğa yürüyüşleride yapabilirsin en azından doğada yüreyerek hayatını sorgularsın nasıl daha iyi olabilir gibi
aynı şeyi lise çağımdayken yaşamıştım üniversiteye geçitğimde kendime gelmiştim yeni arkadaş çevresi edin yeni hobiler edin ve teknolojiden uzak dur mümkün olduğu kadar eğer çalışma imkanın varsa para kaznmak için bir işe gir emin ol biraz farklılık insana çok iyi geliyor başka şehirleri gez kendi kafa denginde 1-2 tane yakın arkadaş bul ya da bir kız arkadaşın olsun yemek yiyin akşamları gidin gezin paranız varsa şehir turlarına çıkın tatile denize gidin kafanızı dağıtın stresden uzak durun
Ah bee, en önere bileceğim şey spor olabilir gerçekden insana bir amaç veriyo ve motivasyon alıyosun hayattan keyif almaya başlıyosun bu zor şartlardada olsa, şiddetle tavsiye ederim.
Hayatta eğer sıradan şeyler yapıyorsan zevk alamazsın yapamam dediğin şeyleri çılgınlık yapıp yaparsan moralin ve kafa yapın dağılır hayat kısa hiçbirşey hiç kimse senden önemli ve kıymetli değil o yüzden anı yaşamaya bak. İNSANLARDAN ASLA ÇEKİNME HER İNSAN KENDİ İRADESİNDE ÖZGÜRDÜR.
spora başla, daha fazla arkadaş edin, kız arkadaşı edin(sevgili olarak değil normal arkadaş) ve arkadaşlarınla daha çok vakit geçir asla tek kalma çok kötü bir şey o ben de yaşamıştım
astigmat bende de var kanka çok iğrenç bişey dediğin gibi hayattan zevk almıyosun sanki çevrendeki önemli detayları göremiyosun geçmiş olsun ikimize de