Onaylı Üye
ben de tavana zil astım sürekli ona bakıyom
tavana zil astım sürekli ona bakıyom bede
Post automatically merged:
tavana zil astım sürekli ona bakıyom bede
Ben depremzedeyim ranzada yatiordum o gün Adanada yaşiyorum bu arada ranzada yatiordum sürekli sallandı o psikolojiyle şuan ranzada yatamiyorum öyle söliyim pc masam sallanıyor sanki ev sallanıyormuş gibi hissediyorumArkadaşlar, benim gibi her an deprem oluyor sanan var mı? Korku yok ama deprem mi oluyor paniği var diyeyim saniyelik. Ayrıca depremzede değilim. Sadece bizi sarsıyor sürekli.
Bende aynı hala iş yerinde bazen deprem oluyor sanıyorum çok tedirgin oluyorum daha dün gece deprem oluyordu rüyam da çok korkmuştum sesimi çıkaramıyordum...Ben depremzedeyim ranzada yatiordum o gün Adanada yaşiyorum bu arada ranzada yatiordum sürekli sallandı o psikolojiyle şuan ranzada yatamiyorum öyle söliyim pc masam sallanıyor sanki ev sallanıyormuş gibi hissediyorum.
Hataydan taşındım bi titreşim olduğunda hafif korku geliyor normal olarak psyhco ggArkadaşlar, benim gibi her an deprem oluyor sanan var mı? Korku yok ama deprem mi oluyor paniği var diyeyim saniyelik. Ayrıca depremzede değilim. Sadece bizi sarsıyor sürekli.
aynı şekilde bende de oluyor hataylıyım cok sıddetlı oldu etkısı halen suruyorArkadaşlar, benim gibi her an deprem oluyor sanan var mı? Korku yok ama deprem mi oluyor paniği var diyeyim saniyelik. Ayrıca depremzede değilim. Sadece bizi sarsıyor sürekli.
bence bir an önce bir terapi almalısın sonuçları ileride daha fazla olur korku pek çok şeye yol açar biliyorsunuzArkadaşlar, benim gibi her an deprem oluyor sanan var mı? Korku yok ama deprem mi oluyor paniği var diyeyim saniyelik. Ayrıca depremzede değilim. Sadece bizi sarsıyor sürekli.