Her gün ölmek için dua etmeme rağmen sonuç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
kankam yapma yzşamak kadar güzel bişey varken neden ölesinki ?

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Her canlı ölümü tatacaktır tabii ki de bundan kaçış yok ama doğayı gerçekten kalpten hissederek etmek ayrı o yüzden ölmeye falan gerek yok bunaltma kendini zamanı gelince zaten öleceksin

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hayatın bir sınav olduğunu unutmamak gerekiyor. eğer unutursak yaşamaktan keyif alamayız .

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
dostum allah duaları kabul edecek olsa senınkısını mı ederdı sence ? Afrikada ac susuz ınsanlar varken mantıklı dusun derim

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öyle hayat bitmez reis sporunu yap sosyalleş tipin yoksa vücuddan kazan değerlendir kendini

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka şimdi birisi gelse senin dişini kırsa geriye gitse bu diş yarısı da kırılsa doktora gittiğin zaman tedavisi uzun sürse 1 - 2 yıl olacağı hatta ömür boyu olduğunu söylesene sinirden durabilir misin? ya da sabredebilir misin? ben bile zor sabrediyorum artık gınaha geldi. 8 ay oldu neredeyse. Hâlâ daha bekliyorum özellikle Japonya'da çıkacak olan ilacı sabırsızlık ile bekliyorum. Bilmiyorum gerçekten ne olacağını. Eğer olmazsa zaten askere gitme gibi bi' planım var yeter artık.
ben olsam intikam alırdım o adamdan iyi bir şekilde :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Japonların ürettiği ilaç yada her neyse tr standartlarına göre pahalı olacaktır sana tavsiyem bu acımasız hayata karşı dik başlılıgınla intikam alabilirsin.

Üye
1 HİZMET YILI
Kabul olması için ağızdan değil kalpten dua etmek lazım.

Her nefis mutlaka ölümü tadacaktır. Biz sizi, gerçek değerinizi ortaya çıkarmak için şerle de hayırla da imtihan ediyoruz. Sonunda zâten bize döneceksiniz. ( Enbiyâ, 35. Ayet)
bos ver yalam dunya

Üye
1 HİZMET YILI
Dünya ayrılmak için canına kıymaya değmeyecek bir yer saçmalama bence .ne kadar kötu bir hayat yaşamış olsanda

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşım bu yazdıklarında ciddi isen hem profesyenel bir psikolojik desteğe ve iyi bir avukata ihtiyacın var. Hayat senin şu an içinde bulunduğun durumda algıladığın gibi bir şey değil. derdine dermanı burada değil profesyonel bir yerler de ara. Sevgilerle.
Herşeye rağmen hayat yaşanmaya değer...

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
"Sizden hiç kimse, maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: 'Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al.' " (Buhari, Merda, 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...