- Yasaklandı
Laptoplar daha pahalı diye biliyorum?knk o fiyata güzel ekran kartı yoklaptop al en azından max güçde açar
Bende vatandan aldım uygun ve önerdikleri fiyat ve performans açısından çok iyi öneririmBenim bi pc almisti vatandan sende onlara butceni soyle onlar yardimcu oluyor
Aldığınız bilgisayarın parçalarını hala bekliyorum ? Boşa vatan övünücülüğü yapacağınıza 7000₺lik bilgisayar parçalarınızı söyleyin.Bende vatandan aldım uygun ve önerdikleri fiyat ve performans açısından çok iyi öneririm![]()
Övünücülük yapmıyorum öncelikle.Bana gelen bilgisayarda hediye geldi.Şuan tamirde özelliklerini bilmiyorum.Çok ilgim yoktur.7000 Tl lik bilgisayarı kuzenim söyledi.Bende bunu size söyledim.Aldığınız bilgisayarın parçalarını hala bekliyorum ? Boşa vatan övünücülüğü yapacağınıza 7000₺lik bilgisayar parçalarınızı söyleyin.
Size gelen bilgisayar hediye geldiyse neden 7000₺ lik bilgisayarı vatanda 4000₺ ye topladım gibi yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz. Daha bilgisayarınızın özellikleri hakkında bir bilginiz yok. Bir insan kendi bilgisayar özelliklerini bile bilmeyecek seviyede bilgisizse, milletin sistem önerileri konularına neden yorum yapar, yanlış yönlendirir anlamış değilim.Övünücülük yapmıyorum öncelikle.Bana gelen bilgisayarda hediye geldi.Şuan tamirde özelliklerini bilmiyorum.Çok ilgim yoktur.7000 Tl lik bilgisayarı kuzenim söyledi.Bende bunu size söyledim.
Ekli dosyayı görüntüle 66135
7000 Tl lik bilgisayarı topladım dediysem kuzenim toplamış.7000 Tl lik bilgisayar diyoru çünkü her yerde 7000 Tl ama vatanda 4000Tl.Bilgisayarımın özelliklerini bilmemem konusundada ben yurtta kalıyorum ve hiç zamanım olmuyo bilgisayara bakıcak kadar.Dediğim gibi şuan tamirde bilgisayar benimde yurdum bitti.Tamirden gelince size bilgisayarımın özelliklerini atarım.Size gelen bilgisayar hediye geldiyse neden 7000₺ lik bilgisayarı vatanda 4000₺ ye topladım gibi yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz. Daha bilgisayarınızın özellikleri hakkında bir bilginiz yok. Bir insan kendi bilgisayar özelliklerini bile bilmeyecek seviyede bilgisizse, milletin sistem önerileri konularına neden yorum yapar, yanlış yönlendirir anlamış değilim.
2. el güzel laptoplar oluyor adam mesela öğretmen ama satmak istiyor güzel veriyor masa üstü oyuncular satıyor pahalı oluyorLaptoplar daha pahalı diye biliyorum?