Süper Üye
kusura bakmayın bu arada bu son sorumdu bugünkü şimdi ben hileden banlansam açması mümkündür hocam MSI marka anakart
teşekkürler hocam cevabınız içinevet hocam benim anakart sizinkini 2 üst modeli başka bir sitede bedava bir şekilde nasıl açılacağını anlatmışlardı yaptım ve açıldı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
hocam bazıları anakarta ban atıyorlar açılmıyor diyor ama yani tam bir bilgim yok çoğu kişi valoranta açınca ip ban ve anakart ban atıyorlar diye söylüyor ama detayla bir bilgim yokEkli dosyayı görüntüle 89672
kusura bakmayın bu arada bu son sorumdu bugünkü şimdi ben hileden banlansam açması mümkündür hocam MSI marka anakart
bakalım görücezMAC banda yiyebilirsin onun inçinde eternet kartının deişmesi lazim dikkat et dostum
bu adam kendine aşık etcek böyle olumlu şeyler diyo kasşfldsdMsı anakartların banı asuslara nazaran daha kolay kalkıyor evet manuel methodlarla kaldırabilrsin veya bir spoofer ile
aynı anakartın gigabyte markasına ait olanı bende var forumdaki bi arkadaş açtı benimkinide msi de daha kolay kalkıyor hembakalım görücez
Post automatically merged:
bu adam kendine aşık etcek böyle olumlu şeyler diyo kasşfldsd
ilk defa bir habere sevindim xDaynı anakartın gigabyte markasına ait olanı bende var forumdaki bi arkadaş açtı benimkinide msi de daha kolay kalkıyor hem
bakalım daha yemedik yiyince araştırıp buluruzhocam farklı farklı bir sürü açma yöntemi var kendiniz rahatca bulursunuz.
evet kaldırılabiliyor dostumEkli dosyayı görüntüle 89672
teşekkürler cevap içinevet kaldırılabiliyor dostum
evet haberleri aldım daha kolaymış mutlu olduk msicılar olarakkalkar sıkıntı olmaz
forumdaki radar hilesini kullanma o her türlü ban yediriyorbakalım daha yemedik yiyince araştırıp buluruz