its all an illusion
Seçkin Üye
Hoşgeldin dediğinin farkına varmana sevindim iyi forumlar
as hoş geldin kardeşim, nerden?İşin doğrusu burayı hep sadece linki veren bi blog gibi görmüştüm ancak içine girince düzgün ve güzel bir ortamın olduğunu gördüm ve bende buralaradayım artık![]()
sen seçkin ol ben daha onay bekliyimas bro
Post automatically merged:
bugun 7 gün olcak seçkin olcam yes bea
dostum benim için de aynisi geçerli çok eglebceli ve saglam bir siteymisİşin doğrusu burayı hep sadece linki veren bi blog gibi görmüştüm ancak içine girince düzgün ve güzel bir ortamın olduğunu gördüm ve bende buralaradayım artık![]()
katılıyorum çok samimi ortam sıcak insanlar yardımlaşmalar falan gayet hoşaleyküm selam kardeş burası ayrı bi dünya gerçekden yardım eden arkadaşlar var hepinize tşkler arkadaşlar özellikle sitenin kurucu olan arkadaşlara emeklerinize sağlık
aynen kimsede art niyet yok faydalanmak yok sadece bilgi paylaşımı bilgi paylaştııkca çogalırkatılıyorum çok samimi ortam sıcak insanlar yardımlaşmalar falan gayet hoş
kesinlikleaynen kimsede art niyet yok faydalanmak yok sadece bilgi paylaşımı bilgi paylaştııkca çogalır
knk hg demekki herşeyi yargılamamak lazımış umarım seçkin olup hemen her hileyi kullanırsın iyi forumlarİşin doğrusu burayı hep sadece linki veren bi blog gibi görmüştüm ancak içine girince düzgün ve güzel bir ortamın olduğunu gördüm ve bende buralaradayım artık![]()