Hesabım Kalıcı Uzaklaştırma Aldı Sebebini Bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarımda sadece xfproject bulunuyordu hile bile açmadım diger oyunlarda bile ama yinede kalıcı uzaklaştırma aldım ne yapmalıyım hesap degeri 3k üzeriydi boş yere banlandım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben de aynısını yaptm hile ye erişemedm ama xfpro. indirili ve ana hesabmda giriyorum oyuna vanguard yok ban yermiyim beyler lol algılarmı vanguard yok ben de

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ticket aç hesabım calındı diye. riot hesabı çalan kişinin troll,küfür ettiğini sanıp sizin banınızı açıp size hesabınız veriyor.
ama şimdi hesaba girdigimde hesabınız 3. parti uygulamadan yasaklandı yazıyor , şimdi ticket açıp hesabım çalındı şimdi girmeye çalıştıgımda banlandıgını farkettim vs mi yazmalıyım?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
maalesef dc hesabımı *gizli* bi sekilde kullanıyorum. baska hesap acmayı denediğimde tel no istiyor. kısacası maalesef hayır.
kısaca ne yapmam gerektiğini söyleyebilirseniz aşırı mutlu olurum, bilet gönder sekmesinde ilk başta hangi durumu seçmeliyim hesap kurtarma , bireysel askıya alınma , genel sorun vs

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk LPReborn fln kullandıysan ve arkada vanguard açıksa yemiş olabilirsin ben ondan dolayı ban yedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...