herkes çok önerdi ama ısınamadım bi türlü ya D:kanka god of war
düşük sistemli demiştim ama :/cyberpunk2077
ozaman assassin's creed ilk oyunundan başla hatta ilk 3 seridüşük sistemli demiştim ama :/
oynadım onu beozaman assassin's creed ilk oyunundan başla hatta ilk 3 seri
Hikaye tabanlı şeyleri seviyorum kanka simulatorden geçtik artık bekanka sistemin düşük demişsin nerde ağır oyun var yazmışlar. ''Cheesecake'' yapımcısının similasyon oyunlarının hepsi çok güzel kesinlikle dene bunları.
The Witcher , Life ıs Strange , Tomb raider serisi , metro 2033 , max payne , yakuzaoynadım onu be![]()
bak işte bunlar trailer gameplay izlemeye değerThe Witcher , Life ıs Strange , Tomb raider serisi , metro 2033 , max payne , yakuza
teşekkür ederim bakacağım ama düşük sistemlere uygun mu ?Far cry 4 ün hikayesi çok iyi geliyor bana denemeni öneririm
gayet güzel fikir indiricem teşekkür ederimFar cry primal eski çağda geçiyor oyun eski iki kabilenin savaşı gibi ilk oynadığımda bitti diye üzülmüştüm hikayeside güzel oynamasıda craft+ açık dünya + keşfetmek+ aksiyon hespini barındırıyor
Şu 15 tatilde bilgisayar başında boş zaman geçirirken aşırı sıkılıyorum. Online oyunlar da bir süre sonra sıkmaya başladı. Hikaye ağırlıklı oyun önerir misiniz? Grafikleri çok fazla kötü olmayacak şekilde hikayeli oyunlarda olur. Aklımda The Walking Dead ve Life is Strange'nin serilerini indirmek var. Şuana kadar oynadığım aklımda olan oyunlar;
- Sniper Elite Serisi
- GTA Serisi
- Call Of Duty MW Serisi, Black Ops 1-2 ve Advanced Warfare
- Crysis Serisi
- Far Cry 3
- Life İs Strange 1
- Mafia 2
- Battlefield 3-4 ve Bad Company 2
- Metro Redux Serisi
- Tomb Raider 2013
- Hitman: Absolution
- Batman Arkham Origins
- HomeFront
- Watchdogs ( Fazla sıkıcı olduğu için yarıda bıraktım )
- Spec Ops The Line
- Assassins Creed 1-2-3