Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Kanka hafta sonu oynarız diyorduk neyse en azından çalışmıyor olup bırakılmamış ne zaman biterki acaba?
Hhahaha evet katılıyorum ahh ahh yetişemedik1 Haftaya güncellenir diye düşünüyorum, umarım haftasonuna kadar olursa sağlam bi başlarız seçkinler olarak![]()
Ne kadar sürmüştü yani ne demek istiyorsun uzun sürüyor?kanka geçenki hilede de aynısını diyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bence gayet iyi dayandı
Undedected olsun da gerisi önemli değil. MH Ekibi yine en iyisini yapacaktır muhtemelen. Bakalım umarım en kısa zamandaHhahaha evet katılıyorum ahh ahh yetişemedik![]()
Yine süper üye yaparlar inşallah öyle yapınca baya dayanıyor. Detected olmadan güncellemeye almış gibiler sankiUndedected olsun da gerisi önemli değil. MH Ekibi yine en iyisini yapacaktır muhtemelen. Bakalım umarım en kısa zamanda
geçenki valo kek all members veya onaylı üyelere açıktı diye hatırlıyorum ve yanlışım varsa düzeltin 2 gün sonra detected olmuştu bu nereden baksan 1 hafta dayandı. önceki hile detect oldugu icin güncellemeye alınmadı + aim cok belliydi bu hic degilse bilekle oynandıgından daha legitHhahaha evet katılıyorum ahh ahh yetişemedik
Post automatically merged:
Ne kadar sürmüştü yani ne demek istiyorsun uzun sürüyor?
Kanka yetişemedim ikisinede öncekindede detecdetken girmiştimgeçenki valo kek all members veya onaylı üyelere açıktı diye hatırlıyorum ve yanlışım varsa düzeltin 2 gün sonra detected olmuştu bu nereden baksan 1 hafta dayandı. önceki hile detect oldugu icin güncellemeye alınmadı + aim cok belliydi bu hic degilse bilekle oynandıgından daha legit
Dün konu açmıştım hesap başı 6 maç rahatlıkla gidiyor yazanlar vardı. Dedected olmadan yeni güncellemeye uyarlayacak muhtemelenYine süper üye yaparlar inşallah öyle yapınca baya dayanıyor. Detected olmadan güncellemeye almış gibiler sanki
İnşallah bu sefer yetişiriz kanka. Bende görmüştüm öyle diyenleri ban yiyen çok az kişiydiDün konu açmıştım hesap başı 6 maç rahatlıkla gidiyor yazanlar vardı. Dedected olmadan yeni güncellemeye uyarlayacak muhtemelen
Ban yiyenler de genel olarak legit oynamayanlardı muhtemelen. sağlam bir de spoofer çıkarılsa tadından yenmez de onlar da insan her şey aynı anda olmuyorİnşallah bu sefer yetişiriz kanka. Bende görmüştüm öyle diyenleri ban yiyen çok az kişiydi
Kanka legit tam olarak ne oluyor fark ettirmedenmi demek istiyorsun bi kaç defa duydum ama tam kavramını bilmiyorumBan yiyenler de genel olarak legit oynamayanlardı muhtemelen. sağlam bir de spoofer çıkarılsa tadından yenmez de onlar da insan her şey aynı anda olmuyor![]()
bize yollar uzun be tadını anlatırsın artıkYine süper üye yaparlar inşallah öyle yapınca baya dayanıyor. Detected olmadan güncellemeye almış gibiler sanki
Evet bir nevi farkettirmeden. Hile olduğun anlaşılmadan. Ben şahsen hile aktif olduğunda şu şekilde oynayacağım örneğin takımınla girip örneğin support oynarsın infoyu verirsin vururlar kasılırsın. Ban yemekten de reportdan da bir nevi kurtulmuş olursun böylece.Kanka legit tam olarak ne oluyor fark ettirmedenmi demek istiyorsun bi kaç defa duydum ama tam kavramını bilmiyorum
Kanka uzun olsun tatlı olsun gerisi önemli değil.bize yollar uzun be tadını anlatırsın artık![]()
Onuda çok abartmadan yapmak gerekir takım arkadaşın bile reprortlayabiliyor karşıya gelirse falan diye düşünürekEvet bir nevi farkettirmeden. Hile olduğun anlaşılmadan. Ben şahsen hile aktif olduğunda şu şekilde oynayacağım örneğin takımınla girip örneğin support oynarsın infoyu verirsin vururlar kasılırsın. Ban yemekten de reportdan da bir nevi kurtulmuş olursun böylece.