Hile güncellenmeye alınmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka hafta sonu oynarız diyorduk neyse en azından çalışmıyor olup bırakılmamış ne zaman biterki acaba?

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
1 Haftaya güncellenir diye düşünüyorum, umarım haftasonuna kadar olursa sağlam bi başlarız seçkinler olarak :D

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka geçenki hilede de aynısını diyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bence gayet iyi dayandı

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Undedected olsun da gerisi önemli değil. MH Ekibi yine en iyisini yapacaktır muhtemelen. Bakalım umarım en kısa zamanda
Yine süper üye yaparlar inşallah öyle yapınca baya dayanıyor. Detected olmadan güncellemeye almış gibiler sanki

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hhahaha evet katılıyorum ahh ahh yetişemedik :D
Post automatically merged:

Ne kadar sürmüştü yani ne demek istiyorsun uzun sürüyor?
geçenki valo kek all members veya onaylı üyelere açıktı diye hatırlıyorum ve yanlışım varsa düzeltin 2 gün sonra detected olmuştu bu nereden baksan 1 hafta dayandı. önceki hile detect oldugu icin güncellemeye alınmadı + aim cok belliydi bu hic degilse bilekle oynandıgından daha legit

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
geçenki valo kek all members veya onaylı üyelere açıktı diye hatırlıyorum ve yanlışım varsa düzeltin 2 gün sonra detected olmuştu bu nereden baksan 1 hafta dayandı. önceki hile detect oldugu icin güncellemeye alınmadı + aim cok belliydi bu hic degilse bilekle oynandıgından daha legit
Kanka yetişemedim ikisinede öncekindede detecdetken girmiştim :D

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
süper uyeler bırazdaha legit oynasa 2 hafta bıle dayanır bazı lıra göstere gostere oynadı ıçın malesef uzun sure dayanmıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Yetişemedik yine :( 1 aya süper üye olunca yeni çıkar umarım :)

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Yine süper üye yaparlar inşallah öyle yapınca baya dayanıyor. Detected olmadan güncellemeye almış gibiler sanki
Dün konu açmıştım hesap başı 6 maç rahatlıkla gidiyor yazanlar vardı. Dedected olmadan yeni güncellemeye uyarlayacak muhtemelen

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dün konu açmıştım hesap başı 6 maç rahatlıkla gidiyor yazanlar vardı. Dedected olmadan yeni güncellemeye uyarlayacak muhtemelen
İnşallah bu sefer yetişiriz kanka. Bende görmüştüm öyle diyenleri ban yiyen çok az kişiydi

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
İnşallah bu sefer yetişiriz kanka. Bende görmüştüm öyle diyenleri ban yiyen çok az kişiydi
Ban yiyenler de genel olarak legit oynamayanlardı muhtemelen. sağlam bir de spoofer çıkarılsa tadından yenmez de onlar da insan her şey aynı anda olmuyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 Haftaya falan süper üye olursam güncelleme bittiği gibi gömülmek istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban yiyenler de genel olarak legit oynamayanlardı muhtemelen. sağlam bir de spoofer çıkarılsa tadından yenmez de onlar da insan her şey aynı anda olmuyor :D
Kanka legit tam olarak ne oluyor fark ettirmedenmi demek istiyorsun bi kaç defa duydum ama tam kavramını bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Kanka legit tam olarak ne oluyor fark ettirmedenmi demek istiyorsun bi kaç defa duydum ama tam kavramını bilmiyorum
Evet bir nevi farkettirmeden. Hile olduğun anlaşılmadan. Ben şahsen hile aktif olduğunda şu şekilde oynayacağım örneğin takımınla girip örneğin support oynarsın infoyu verirsin vururlar kasılırsın. Ban yemekten de reportdan da bir nevi kurtulmuş olursun böylece.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
valorant hile denemek istiyorum ama işten dolayı oynamıyorum. Fixlenene kadar hile açmadım. Valorant hilede süper üye sınırı bile nasıl fixlenmiş güncelleme için bekliyoruz :(

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet bir nevi farkettirmeden. Hile olduğun anlaşılmadan. Ben şahsen hile aktif olduğunda şu şekilde oynayacağım örneğin takımınla girip örneğin support oynarsın infoyu verirsin vururlar kasılırsın. Ban yemekten de reportdan da bir nevi kurtulmuş olursun böylece.
Onuda çok abartmadan yapmak gerekir takım arkadaşın bile reprortlayabiliyor karşıya gelirse falan diye düşünürek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...