Çözüldü Hile kodlamaya nereden başlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba son zamanlar c++ öğrenmeye başladım ancak internette hiçbir yerde bir oyuna hile nasıl kodlanır bulamadım. Bildiğiniz herhangi bir ders veya kurs var mı? Nereden başlamalıyım bu işe?

Çözüm
Kolay değil, Windows Internals ve Reversing bilgin olması gerekiyor ayrıca C ya da C++ bilmen de şart. Önce bu eksikleri kapattıktan sonra anca EAC yada BE kullanan bir oyuna hile yapabilirsin. Kurslar genelde kodlama dillerini öğrenmek için oluyor hile nasıl yapılırın çok kaliteli bir rehberi yok maalesef. UC'de kaynak bol UC'yi ve burayı takip edebilirsiniz.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Kolay değil, Windows Internals ve Reversing bilgin olması gerekiyor ayrıca C ya da C++ bilmen de şart. Önce bu eksikleri kapattıktan sonra anca EAC yada BE kullanan bir oyuna hile yapabilirsin. Kurslar genelde kodlama dillerini öğrenmek için oluyor hile nasıl yapılırın çok kaliteli bir rehberi yok maalesef. UC'de kaynak bol UC'yi ve burayı takip edebilirsiniz.

Çözüm
Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
C++ öğrenmen çok iyi olur. Zor biliyorum fakat seni en üst seviyeye kadar taşıyabilir veya istediğin seviyeye kadar yükselebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...