Çözüldü Hile kullanıp ban yeme durumu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize selamlar dostlar, ben 2 yıla yakın süredir MemoryHackers ailesinin bir parçasıyım eskiden de hesabım vardı total de 3 yıl falandır. Burada bir çok hileyi kullandım, en çok kullandıklarım pubg mobile hilesi oldu bunlardan ban yemeden gerçekten çok zevkli bir şekil de kullandım çok uzun süre önce LoL'de script hilesi kullandığım da 1 gün içerisin de ban yemiştim kii zaten bunu söylüyordu. Yeni sürüm hile de bir çok kişi hileyi aktif bir şekil de kullanıyor hatta hesap, rank kasıyorlar. Acaba merak ediyorum yeni sürüm hile de ban yeme olasılığı gerçekten çok mu düşük, tabi ki şunu diyebilirsiniz "Senin kullanmana bağlı" bunu biliyorum elbette ancak şunu merak ediyorum. Sadece rakibin spell sürelerini ve skillerinin olup olmadığını kullansam yani minimum da kullansam ban yeme olasılığım sizin düşüncenize göre % kaçtır ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Her hilenin az da olsa ban riski vardır. Oran vermek zor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileye gore değişir ücretsiz hile kullanma ya virüslüdür yada çalışmıyodur kimse öle beleşten hile yapmaz haberiniz olsun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Istediğin kadar belli etme yine de bir şekilde banliyor rito 1 günde olmaz 1 ay sonra olur ama olur

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileye gore değişir ücretsiz hile kullanma ya virüslüdür yada çalışmıyodur kimse öle beleşten hile yapmaz haberiniz olsun
Zaten bunu biliyorum bir hilenin ücretsiz olarak çalışması tek bir nedeni gösterir bitcoin mining çalışmıyorsa zaten keyloggerli dosyadır. Galiba sen MemoryHackers platformunu donanımsal sorunlar için kullanıyorsun zannediyorum. Çünkü ücretsiz hile kullanma dediğine göre.

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...