Çözüldü Hile kullanıp ban yeme durumu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize selamlar dostlar, ben 2 yıla yakın süredir MemoryHackers ailesinin bir parçasıyım eskiden de hesabım vardı total de 3 yıl falandır. Burada bir çok hileyi kullandım, en çok kullandıklarım pubg mobile hilesi oldu bunlardan ban yemeden gerçekten çok zevkli bir şekil de kullandım çok uzun süre önce LoL'de script hilesi kullandığım da 1 gün içerisin de ban yemiştim kii zaten bunu söylüyordu. Yeni sürüm hile de bir çok kişi hileyi aktif bir şekil de kullanıyor hatta hesap, rank kasıyorlar. Acaba merak ediyorum yeni sürüm hile de ban yeme olasılığı gerçekten çok mu düşük, tabi ki şunu diyebilirsiniz "Senin kullanmana bağlı" bunu biliyorum elbette ancak şunu merak ediyorum. Sadece rakibin spell sürelerini ve skillerinin olup olmadığını kullansam yani minimum da kullansam ban yeme olasılığım sizin düşüncenize göre % kaçtır ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yiyebilirsinde yemeyebilirsinde ban yemek istemiyorsan hiç kullanmamanı öneririm biraz ayarlarını kısarsan belli etmezsin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sonuna kadar belli ederek oynuyorum hileyi ve hala ban yemedim bence tamamen şans biz bunu arkadaşlarımızlada test ettik 5 pre giriyoruz birbirimizi raporladığımız halde her oyun gene ban yok

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
genelde hileyi belli etmeyen herolar kullan ben sc ile dia hesap kastım ve hayla duruyor 3 5 heroda kullanıyorum tavsiyem belli etmeyen herolar kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...