hile kullanmadan ban yedim nasıl oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile kullanmadan ban yedim biraz önce ve van 152 hatası alıyorum baska hesapla girince arkadaş nasıl ban yiyorum anlamıyorum hiç birşey yapmadan 3. yazılımdan ban yiyorum hatta kötü oynamama ragmen valorant pişmanlık arakadaşlar oynamayın en iyisi stres yapmayın

QEX

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bende yedim cidden büyük pişmanlık.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka arka planda açık olan 3.parti yazılımlardan olabilir. İlla hile olmasına gerek yok tanınmayan güvensiz uygulamalarda yapıyor.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
hile kullanmadan ban yedim biraz önce ve van 152 hatası alıyorum baska hesapla girince arkadaş nasıl ban yiyorum anlamıyorum hiç birşey yapmadan 3. yazılımdan ban yiyorum hatta kötü oynamama ragmen valorant pişmanlık arakadaşlar oynamayın en iyisi stres yapmayın
Daha önceden hileden ban yemişsin. Bu ban sadece hesap bani degil hwid banıdır. Yani yeni hesapla hilesiz de oynasan ban yiyeceksin ve oyuna erisemeyeceksin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
açılırmı sizce
Post automatically merged:

abi çok saçma baska oyunun hilesi açık diye ban yenilirmi kafayı yiycem yaaa bu arada birşey yapılabilirmi

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba daha önce hile açtıgından ban yemiş olabilirsin eğer donanim bani yediysen 152 hatası alıcaksın eğer hatayı almadan girdin oyuna bu seferde oyun içinde banlanıcaksın 3 ay bekle dostum

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
format atmanı öneririm hilelerden arınsın bilgisayar

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arka planda vanguarda takılan bir şeyler varmış demek ki hocam. Valo oynarken ne var ne yok kapatmak gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Daha önceden hileden ban yemişsin. Bu ban sadece hesap bani degil hwid banıdır. Yani yeni hesapla hilesiz de oynasan ban yiyeceksin ve oyuna erisemeyeceksin
ilk defa ban yedim 20 dakika önce oldu ölüm macı attım çıktım tekrar giridm ban yemişim gerçekten çok sacma

Arka planda vanguarda takılan bir şeyler varmış demek ki hocam. Valo oynarken ne var ne yok kapatmak gerekiyor.
çok saçma abi çok

Merhaba daha önce hile açtıgından ban yemiş olabilirsin eğer donanim bani yediysen 152 hatası alıcaksın eğer hatayı almadan girdin oyuna bu seferde oyun içinde banlanıcaksın 3 ay bekle dostum
dostum başka oyun hilesi açıktı valorantı normal oynuyrdum ve 152 hatası alıyorum yeni actıgım hesaptan

riotun allah belasını versin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ilk defa ban yedim 20 dakika önce oldu ölüm macı attım çıktım tekrar giridm ban yemişim gerçekten çok sacma

çok saçma abi çok

dostum başka oyun hilesi açıktı valorantı normal oynuyrdum ve 152 hatası alıyorum yeni actıgım hesaptan
İlginç başka oyundan hile açıp valorantdan ban yemen hiç görmedim daha önce vanguard berki algilamiş olabilir yapıcak bir şey yok:502081481535913995:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkada çalışıan 3.part yazılımdan dolayıdır

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sisteminde başka oyunun hilesi olsa dahi vanguard algılayıp ban atıyor malesef geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkada çalışıan 3.part yazılımdan dolayıdır
arkada çalısan hiç bir yazılım yok pc actım oyuna girdim daha once cs go hilesı vardı duruyordu hatta buranın hilesi ama açık degildi oyle duruyordu

peki hocam bu 152 hatası nasıl düzelir yeni hesap açayım oynuyım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Daha önce yükleyip başka hesapta kullanmış olsan bile bilgisayarında kalıntı bırakıp main hesabını banlatmış olabilirsin. Geçmiş olsun

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
eğer 1 kez bile olsun hile indirmeye kalktıysan vanguard onu anında tespit ediyor güzel kardesim

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin yani hangi hesapla girersen gir o pc de ban yersin spoofer kullanman lazım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
windows arka planında kullandığın lol,pubg hilesi varsa vanguard pc ni anti virüs gibi taradığı için en ufak 3.parti log(kayıt) dosyası bulduğunda direk ban atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...