Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok sıkıntılı bir yazılım yapmışlar, vanguard arkada başka oyun için olan hileleri veya hile olmasa bile takıldığı programalar sebebiyle ban yiyebiliyosun sanırım?
kimse durup dururken hwid yemez dostum anlayın artık ya pcde kalan kuytu köşede hileyi kalıntısını tespit etti yada zamanında kalan HWİD vardı sende dostum ticket atıp denedin mi açıklamasını yaptılar mı sana
Riot vanguardı başlangıçtan devre dışı bırakmamışsın büyük ihtimalle crackli bir oyundan ban yemişsindir yapacak birşey yok raid+spoof yada 3 ay beklemek
kanka bazen böyle şeyler olabiliyor. aynısı pubgde benim de başıma gelmisti. arka planda çalışan cheat engine ya da makro uygulamalari gibi şeyler de vanguardi tetikleyebiliyor. hatta valoranti açmadan önce başka bir oyunda kernel hile kullandiysan ve bilgisayarini yeniden başlatmadan valoranta girdiysen o yüzden de ban yemiş olabilirsin. aynisi pubgde başıma geldi çünkü. belki hesabın çalınmış da olabilir