Onaylı Üye
Daha önceden hileden ban yemişsin. Bu ban sadece hesap bani degil hwid banıdır. Yani yeni hesapla hilesiz de oynasan ban yiyeceksin ve oyuna erisemeyeceksinhile kullanmadan ban yedim biraz önce ve van 152 hatası alıyorum baska hesapla girince arkadaş nasıl ban yiyorum anlamıyorum hiç birşey yapmadan 3. yazılımdan ban yiyorum hatta kötü oynamama ragmen valorant pişmanlık arakadaşlar oynamayın en iyisi stres yapmayın
ilk defa ban yedim 20 dakika önce oldu ölüm macı attım çıktım tekrar giridm ban yemişim gerçekten çok sacmaDaha önceden hileden ban yemişsin. Bu ban sadece hesap bani degil hwid banıdır. Yani yeni hesapla hilesiz de oynasan ban yiyeceksin ve oyuna erisemeyeceksin
çok saçma abi çokArka planda vanguarda takılan bir şeyler varmış demek ki hocam. Valo oynarken ne var ne yok kapatmak gerekiyor.
dostum başka oyun hilesi açıktı valorantı normal oynuyrdum ve 152 hatası alıyorum yeni actıgım hesaptanMerhaba daha önce hile açtıgından ban yemiş olabilirsin eğer donanim bani yediysen 152 hatası alıcaksın eğer hatayı almadan girdin oyuna bu seferde oyun içinde banlanıcaksın 3 ay bekle dostum
İlginç başka oyundan hile açıp valorantdan ban yemen hiç görmedim daha önce vanguard berki algilamiş olabilir yapıcak bir şey yokilk defa ban yedim 20 dakika önce oldu ölüm macı attım çıktım tekrar giridm ban yemişim gerçekten çok sacma
Post automatically merged:
çok saçma abi çok
Post automatically merged:
dostum başka oyun hilesi açıktı valorantı normal oynuyrdum ve 152 hatası alıyorum yeni actıgım hesaptan
arkada çalısan hiç bir yazılım yok pc actım oyuna girdim daha once cs go hilesı vardı duruyordu hatta buranın hilesi ama açık degildi oyle duruyorduarkada çalışıan 3.part yazılımdan dolayıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?