Onaylı Üye
Lolde lpreborn kullandığım hesaptan sonra ana hesabıma geçerken ban yememesi için bilgisayarı baştan başlatmam gerekiyor mu? Yoksa hile kendini zaten kapattığı için değiştirebilir miyim?
hile zaten kullandıktan sonra kendini kapatıyor ve siliyor görev yöneticisinde falan durmuyor. scripti kullanmak için heyecanınızı anlıyorum ama lütfen bilmediğiniz konulara cevaplar yazmayın.baştan başlatmana gerek yok dostum hile çıksa görev yöneticisinden tümden kapa sıkıntı olmaz
lolde ip ban'ı ilk defa duyuyorum atılmıyor diye biliyorum şahsenMerhabalar, bilgim dahilinde, riot hesap banı atıyor dolayısıyla kapatıp kendi hesabınıza geçmenizde sorun olmasa gerek. Lakin yine de ip ban vs. yeme ihtimalinize karşın bilgisayarı da modemi de bir kez resetleyip girmenizi tavsiye ederim. Sonuçta 5 dakikalık işlem yılların emeği hesabınızın güvenliği için ucuz bir bedel, değil mi?
İyi forumlar.
katılıyorumMerhabalar, bilgim dahilinde, riot hesap banı atıyor dolayısıyla kapatıp kendi hesabınıza geçmenizde sorun olmasa gerek. Lakin yine de ip ban vs. yeme ihtimalinize karşın bilgisayarı da modemi de bir kez resetleyip girmenizi tavsiye ederim. Sonuçta 5 dakikalık işlem yılların emeği hesabınızın güvenliği için ucuz bir bedel, değil mi?
İyi forumlar.