Çözüldü Hileden sonra hesap değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Lolde lpreborn kullandığım hesaptan sonra ana hesabıma geçerken ban yememesi için bilgisayarı baştan başlatmam gerekiyor mu? Yoksa hile kendini zaten kapattığı için değiştirebilir miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar, bilgim dahilinde, riot hesap banı atıyor dolayısıyla kapatıp kendi hesabınıza geçmenizde sorun olmasa gerek. Lakin yine de ip ban vs. yeme ihtimalinize karşın bilgisayarı da modemi de bir kez resetleyip girmenizi tavsiye ederim. Sonuçta 5 dakikalık işlem yılların emeği hesabınızın güvenliği için ucuz bir bedel, değil mi? :)
İyi forumlar.

Üye
3 HİZMET YILI
ben daha hileden ban yemedim bu siteden kullanıyom hileyide hesap değiştirdiğimde sorun olmadıda hiç hesaplar aynı e-posta da değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
baştan başlatmana gerek yok dostum hile çıksa görev yöneticisinden tümden kapa sıkıntı olmaz
hile zaten kullandıktan sonra kendini kapatıyor ve siliyor görev yöneticisinde falan durmuyor. scripti kullanmak için heyecanınızı anlıyorum ama lütfen bilmediğiniz konulara cevaplar yazmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yıllar önce sc kullanırken sc kullandığım hesaptan çıkış yaptım.Sc arka planda deaktif şekilde açık kalmış.Bypass sız şekilde asıl hesabıma girdim ve 1 saat sonra ban yemiştim.İsmini hatırlamıyorum sc nin ama kullandıgım hesap hiç ban yemedi.Yıllardır o hesapla oynuyorum.Dikkatli ol.Log dosyalarından ban yiyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhabalar, bilgim dahilinde, riot hesap banı atıyor dolayısıyla kapatıp kendi hesabınıza geçmenizde sorun olmasa gerek. Lakin yine de ip ban vs. yeme ihtimalinize karşın bilgisayarı da modemi de bir kez resetleyip girmenizi tavsiye ederim. Sonuçta 5 dakikalık işlem yılların emeği hesabınızın güvenliği için ucuz bir bedel, değil mi? :)
İyi forumlar.
lolde ip ban'ı ilk defa duyuyorum atılmıyor diye biliyorum şahsen

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İyi forumlar.
katılıyorum

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar lolde sadece scripti inject ettiğiniz hesaptan ban yersiniz script inject etmediğiniz hesaplar için ban söz konusu değildir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...