Hilenin sizi geliştirdiğine inanıyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
cidden geliştiriyor csgo da beni çok geliştirdi zaten aimbot kullanmıyordum aimim iyiydi

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam bende aynen sizin gibi düşünüyorum fakat olay tamamen psikolojik çünkü yan hesabımda hileli oynarken hileyi kapatıp ana hesabıma geçtim ve abim oynamaya başladı. Abimin attığı headshootlar şans değildi ve dediği tek şey; "Hileyi açık mı unuttun?" :D Hile kapalıydı sonra kendimde hilesiz oynadım ve insanları bir uçtan diğer uca kısacası flick çok hızlı atmaya başladım. Kısacası hile beni geliştirdi.

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bence geliştiriyor LoLde dodgeyi daha iyi atıyorum eskiye nazaran

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Hissediyorum: daha doğru ateş et. ve düşmanı daha iyi tahmin et

No Life King
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Honestly I think yes, Ive cheated on a lot of games and I think it impacts your gameplay like knowing the common spots or pre aiming and predicting where players are because you used to always be in that scenario when you were cheating.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Beni LoL de çok geliştirmişti sonra oyunu bıraktım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet başlıkta da görebileceğiniz gibi böyle bir soru sormaktayım daha doğrusu ön görüşte bulunmaktayım. Bunun sebebi de bir çoğumuzun hile kullandıktan sonra bir süre hilesiz devam etmek zorunda kalmalarıdır. En çok hileyi CS:GO'da ve o tarz fps oyunlarına kullandım. Ve belli başlı pubg tarzı oyunlarda kullandım. Bu sorum daha çok legit oynayan insanları kapsadığı için troll ve bariz hile kullanan arkadaşları kapsamıyor. CS:GO'da bildiğiniz gibi hileler çok patchleniyor veyahut detected oluyorlar. Ve bir süre hilesiz oynamanız gerekiyor. Ben bu tarz bir zamanda hilenin beni geliştirdiğini ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olduğunu anladım. Hile sayesinde insanların nerde durduğunu ne tarz hareketler sergilediğini ve kafasına nişan almanın bir hayli kolaylaştırdığı bu sayede kas hafızamızın(hafızamın) geliştiğini düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinize açığım :)
Tabiki geliştiriyor gerçi beni cok gelistirmiyor pc zaten 70 75 fps hile acinca 40 50 ye dusuyor oynanmiyor ama genede iyi.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Evet geliştirdiği yönler oluyor, beynin artık nereye bakacağını, nasıl sıkacağını çözüyor ve hilesiz oynadığın zamanlar buna alışmış oluyorsun. Yani evet hile geliştirir ama bir yere kadar geliştirir, bir süre sonra antrenman yapmazsan geliştirmeye çalışmazsan bi noktada takılı kalırsın elbet.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
.oğu oyunu hileli olarak oynadım hilesiz oynadığımda ise yine de eskisine göre aim farkını görebiliyorum bence hile insanı geliştiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
evet apex hilesini kullanmaya başlamadan önce kill alamıyordum ve hiç fight atmak istemiyordum ve mekanikleri kullanmıyordum(bombalar karakter skillerinden bahsediyorum) ama hile ile oynayınca oyunu agresif ve taktiksel oynayınca bide mekanikleri katınca çok eğlenmeye başladım ve sonunda hileyi kapatıp oynamaya başladım artık hem iyiyim hemde eğleniyorum

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
hayır geliştirmiyor aksine kötüleştiriyor hileyi kullananlar zevk ıcın kullanmalı esporcu olcam diye değil.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
hile ile aimim gelişti benim kanka ama aimbot açınca bozuluyor ya

Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
geliştiriyor kanka config bitek gözümüz arıyor :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aslında geliştiriyor evet :D

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka sana tamamen katılıyorum oyuncualrı görerek oynadığın için oyuncuların hareketlerini az çok çözüyorsun ve kas hafızan gelişiyor hile kalktıgında legal oynadığın zaman sanki hileymişsin gibi stratejiler yapabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
cs go da ilk başlarda tabi ihtiyaç duyuyordum kullanmaya ama zaman geçtikçe ayarları düşüre düşüre sizde alışıyorsunuz. ben en son en düşün ayarlarda oynamıştım normalden farkı kalmamıştı ve hileye gerek duymadım ondan sonra faceit girmeye başladım :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hilenin geliştirdiğini düşünmüyorum ama ben hileli oynamayı seviyorum bunun dışında çoğu oyuncu hileli mecbur kalıp kullanan çok insan var.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
CS oynarken çok hile kullandım ve gerçekten gelişim olduğunu düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Geliştirdiğine katılmıyorum ama eğlenceli oluyor oyunlar :D

Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hayir tabikide sadece hileyi zevk icin kullaniyoruz
Post automatically merged:

CS:GO' da hilesiz oynayan çok az kişi vardır bence. Oyun hileye bir önlem almıyor saçma sapan bir sistemleri var seni bulmaları uzun sürüyor veya hileyi fixlemeleri. Ama bazen de oluyor bir ban dalgası geliyor herkes birden banlanıyor.
bunun icin bir cozum bulmalilar oyunun reytinqi yukselsin diye oyunu bedava yapmak cok sacam eskiden hileler cok azdi sebep her kes ban yeseyid belli miktarda yeniden para odeyip acmaliydi yeni hesap ve yeni oyun almaliydi buda herkes icin makbul degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...