force
Seçkin Üye
Hayır project açmadığın sürece ban yemezsin rahat ol iyi forumlar.
benim arkadaşım gözümün önünde ban yedi kanka bilgisayarında bulunuyomuş zaten önceden beri.hesabına girdi önce lol dosyaları kontorl etti sonra ban attı dikkat edin %1 ihtimalle bile ban yiyebilirsiniz arkadaşın dediği gibi risk varne gibi bir risk dostum açık olmadığı sürece ?
evet doğrubenim arkadaşım gözümün önünde ban yedi kanka bilgisayarında bulunuyomuş zaten önceden beri.hesabına girdi önce lol dosyaları kontorl etti sonra ban attı dikkat edin %1 ihtimalle bile ban yiyebilirsiniz arkadaşın dediği gibi risk var
Mesela main hesapta hile açmadık diğer hile kullandığımız hesaptan çıkış yapıp hileyi sildik ettik main hesaba geçiş yaptık yine bi sorun yaratır mıbenim arkadaşım gözümün önünde ban yedi kanka bilgisayarında bulunuyomuş zaten önceden beri.hesabına girdi önce lol dosyaları kontorl etti sonra ban attı dikkat edin %1 ihtimalle bile ban yiyebilirsiniz arkadaşın dediği gibi risk var
hiç bir sorun yaratmaz ama hileyi nası sildiğin önemli hileyi silmek icin c:\XFProject klasörünü silmeniz gerekmekte sonra rahatlıkla main hesaba gecis yapabilirsinizMesela main hesapta hile açmadık diğer hile kullandığımız hesaptan çıkış yapıp hileyi sildik ettik main hesaba geçiş yaptık yine bi sorun yaratır mı
neyi satın alıcaz onu anlamadımHileyi bir kaç olmayan ondan sonra vazgeçtim kullanmaktan satın almak için indirdim ana kullanımımla araçlardan yinede ban yerimde amam sadece bilgisayarımda yüklü
yeme ihtimalin var bence kullanmıyacaksan kaldır gereksiz risk almaHileyi bir kaç defa kullandım ondan sonra vazgeçtim kullanmaktan fakat hileyi kaldırmadım kendi ana hesabımla oyuna girdim yinede ban yer miyim söylediğim gibi sadece bilgisayarımda yüklü ama kullanmıyorum
Yemezsin diye biliyorum fakat yine de riske atmamak lazım.Hileyi bir kaç defa kullandım ondan sonra vazgeçtim kullanmaktan fakat hileyi kaldırmadım kendi ana hesabımla oyuna girdim yinede ban yer miyim söylediğim gibi sadece bilgisayarımda yüklü ama kullanmıyorum