hileyi kullandıktan sonra başka hile sitelerine giriş yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
sadece hilenin cmd sini açtıgım halde hosts dosyam tamamen gitmiş durumda temizlesem dahi başka hile sitelerine giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
kardeşım başka hile sitelerini kullanırsan da bu sıteye gıremezsın onlarda host dosyasını degıstırıyor senın ve ayrıca sen bu sıteyı bırakıp başka sıtelerde hıle kullanıyorsan gerçekten hayattan çok şey kaybediyorsun demektir :panhype:
Post automatically merged:

bana bir tane nader gibi pikachu gibi birini bul o sitelerde bende format atıp o sitelerde ki hileleri kullanayım :peepoNice:

RELIABLE WAITING FOR MONEY
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Memory Hackers dışında bir siteden hayır görmedim kimi derdi nedir bilmem dosyaların içine virüs koyuyor hile yerine de farklı bir uygulama koyuyor pc naneyi yiyor zaten ondan sonra format gerekiyor başka siteye bakma derim bu sitede olmayan hile ya yoktur ya da virüslüdür

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
kardeşım başka hile sitelerini kullanırsan da bu sıteye gıremezsın onlarda host dosyasını degıstırıyor senın ve ayrıca sen bu sıteyı bırakıp başka sıtelerde hıle kullanıyorsan gerçekten hayattan çok şey kaybediyorsun demektir :panhype:
Post automatically merged:

bana bir tane nader gibi pikachu gibi birini bul o sitelerde bende format atıp o sitelerde ki hileleri kullanayım :peepoNice:
ne bileyim eskiden herhangi bir hileyi kullanmak için süper üye fln gerekmezdi üye olan herkes rahat kullanabilirdi

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar kimin nereye girdiği sizi ilgilendirmez kimse sorunun çözümünü söylememiş anca laf yetiştirmişsiniz dostum gidip hosts dosyanı temizleyeceksin MH'nin bazı sitelerle arası soğuk olduğundan bu tür bir uygulama yapıyor daha önce de bilgilendirmesini yapmıştı. İnternette hosts dosyası temizleme diye aratırsan sonuca ulaşırsın.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rsthosts programı ile host dosyanı orjinal ayara getirebilirsin.

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar kimin nereye girdiği sizi ilgilendirmez kimse sorunun çözümünü söylememiş anca laf yetiştirmişsiniz dostum gidip hosts dosyanı temizleyeceksin MH'nin bazı sitelerle arası soğuk olduğundan bu tür bir uygulama yapıyor daha önce de bilgilendirmesini yapmıştı. İnternette hosts dosyası temizleme diye aratırsan sonuca ulaşırsın.
teşekkür ederim her şeyi denedim hosts dosyam temiz oldugu halde girmiyor :/

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Diğer sitelerden hile indirmeye çalışıp virüs yeme bence.

Diğer sitelere girersen bu siteye giremezsin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim her şeyi denedim hosts dosyam temiz oldugu halde girmiyor :/
Aslında temiz sandığın host dosyası gözükmüyor dostum orada 2 dosya oluyor birisi hosts.ics diğeri sadece host ama host olanı göremiyorsun. Klasör seçeneklerinden Korunan dosylaarı gizle gibisinden bir seçenek var onu kapatıp asıl host dosyasını görüp ikisinin de içini temizle.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bro memory den başka siteleri kulanma yalan oluyo geneli çözümü bence format at

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
AntiMalware kurup sisteminde tarama yaptır, chromu sil ve tekrardan yükle. Tekrardan yükledikten sonra herhangi bir uzantı kalmadığından emin ol. Bu tarz yazılımları düzelten en güzel anti virüs AntiMalware bu yüzden onunla tarama yapmanı tavsiye ettim bu arada

Üye
9 HİZMET YILI
Ya zaten bu siteden başka hile bulamassan başkalarını önermiyorum sana bana bugün keylog attılar başka siteler knk

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Aslında temiz sandığın host dosyası gözükmüyor dostum orada 2 dosya oluyor birisi hosts.ics diğeri sadece host ama host olanı göremiyorsun. Klasör seçeneklerinden Korunan dosylaarı gizle gibisinden bir seçenek var onu kapatıp asıl host dosyasını görüp ikisinin de içini temizle.
ALLAH razı olsun <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
girmek istediğin sitelerin çoğu artık vpn istiyor ad vermek istemiyor tabi host değişmizse vpn öneririm

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Boşuna başka sitelere girme memoryhackers da yoksa başka sitede zor bulunur

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Girme kardeşim canın virüs mı çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...