Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hızlı ve öfkeli net 5ten sonra bitmiştir ama 3ten sonra orantılı olarak bitmiştir. aynı olayı kurtlar vadisi üzerinden açıklıyım hedef ne kadar büyürse konu o oranda bitiyor. ilk 97 bölüm olayı 97den sonra mafyadan çıkıp tamamen devlete girmeleri hedefi büyütmeleridir. ne güzel araba için yarışıyosun ne gerek var antin kuntin soygunlara...
Bence iyi başlayıp sonradan feci derecede saçmalayan bir seri. Şimdi diyeceksiniz ki aksiyon filmi saçmalaması normal, evet saçmalayabilirler ama araba ile uzaya çıkmak da açıkçası saçmalıkta nirvana
Ben 5. filmden sonra pek de bozduğunu düşünmüyorum, en yüksek imdb puanını 5. film almış olsa da 6, 7 ve 8. film güzeldi ve imdb puanları da 5. filmden çok farklı değil.
5. Filme kadar hastası olduğum bir seriydi sonraki bir kaç filmde seyir zevki olarak fena değildi ama son 2 filmini izlemedım bile herşeyi tadında bırakmak gerekir lafının bir örneği bence seri
Sonuç olarak, "Hızlı ve Öfkeli 10" serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir film. Eğer aksiyon, hız ve heyecan dolu bir sinema deneyimi arıyorsanız, bu film tam size göre. Serinin diğer filmlerini beğenenlerin ve "Hızlı ve Öfkeli" evrenine yeni katılanların keyifle izleyeceği bir yapım olduğunu söyleyebilirim ve kesınlıkle tavsiye ederım