Host değiştirici dosyadan hwid banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Siteye giriş yaparken host dosyalarında sorun olduğunu söyleyip bir program indirmemi söylemişti. programı indirdim fakat çalıştırmadım yinede hwid ban atıyor. bilginiz olsun

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
? hwid banla host dosyası ne alaka sorunun ne tam olarak anlayamadım da tane tane ve BÜTÜN DETAYLARIYLA anlatır mısın yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
? hwid banla host dosyası ne alaka sorunun ne tam olarak anlayamadım da tane tane ve BÜTÜN DETAYLARIYLA anlatır mısın yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı
bu siteye giriş yaparken host dosyalarını değiştirmek için bir program indirmemi söylemişti galiba host dosyalarında siteyi engelleyen bişey vardı. O programı indirdikten sonra ban yemiştim.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Host dosyası hwid ban yemene sebep olmaz. Farklı bir sebebi vardır. Vanguard bazı programlarla çakışıyor ve hwid yediriyor. Muhtemelen farklı bir dosyadan yemişsindir.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Host dosyası yüzünden hwid ban yiyemezsin. İndirdiğin program buna neden olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer loaderi açtıysan vanguard açıkken ban yemişsindir

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
programla alakalı olabilir host ile alakası yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Vanguard bazı programlarla çakışabiliyor ve hwid yediriyor diye biliyorum

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Host dosyasıyla ban yemen imkansız. Loaderi vanguard açıkken kullandıysan banlanmışsındır.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Vanguard host dosyası ve üzerinde yapılan değişikliklerden dolayı ban atmaz bu siteye girmeni engelleyen program her ne ise (genelde yabancı forumların hileleri oluyor) o yüzden ban yemiş olma ihitmalin yüksek delaylı gelebilir zira bu site host temizlemek için MHUI'nin programını indirtiyor ki hileler de (Valorant hilesi de buna dahil) o programla çalışıyor yani durup dururken vanguardı tetiklemiş olamaz hile bile yaparken ban atmıyorken host sıfırlama düzenleme için tespit edilmesi ve ban yemen çok olası değil

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Vanguard host dosyası ve üzerinde yapılan değişikliklerden dolayı ban atmaz bu siteye girmeni engelleyen program her ne ise (genelde yabancı forumların hileleri oluyor) o yüzden ban yemiş olma ihitmalin yüksek delaylı gelebilir zira bu site host temizlemek için MHUI'nin programını indirtiyor ki hileler de (Valorant hilesi de buna dahil) o programla çalışıyor yani durup dururken vanguardı tetiklemiş olamaz hile bile yaparken ban atmıyorken host sıfırlama düzenleme için tespit edilmesi ve ban yemen çok olası değil
host dosyasından ban yememişsindir loader falan kalıntı kalmıştır

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum dediğin şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum oyuna etki etmiyor sonuçta açmadan

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
host dosyası yüzünden değil host dosyasını değiştirecek programdan bahsetmiştim sanırım yeterince açıklayıcı olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...