Çözüldü HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
İyi forumlar, bilgisayardaki HWID banları kaldırmak istiyorum. Hiçbir Online oyun oynayamıyorum, ücretli ya da iyilik meleği olan varsa Discord'dan ulaşabilir.
Anakart modelim: Gigabyte B450M H.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
İyi forumlar, bilgisayardaki HWID banları kaldırmak istiyorum. Hiçbir Online oyun oynayamıyorum, ücretli ya da iyilik meleği olan varsa Discord'dan ulaşabilir.
HWID ban, donanım kimlik numarasına dayalı bir yasaklama türüdür. Eğer bir oyun veya uygulama geliştiricisi, sahte hesap açma, hile yapma veya kötüye kullanma gibi nedenlerle sizi banladıysa, bunu kaldırmak için çeşitli yöntemler vardır. Ancak, önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum: HWID ban kaldırma yöntemleri genellikle yasadışı ve uygulama veya oyun geliştiricisinin kullanıcı sözleşmesine aykırıdır. Bu nedenle, HWID ban kaldırma işlemi yapmak, hesabınızın kalıcı olarak yasaklanması veya diğer yasal sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Format bilgin varsa basit bir şekilde yapabilirsin , yani tek format degil bios update , Raid aimdewin ile yapacaksın sonra mac adresini degistirip modeme format atacaksın ... bunları yapamazsan eğer ücretli şekilde yardımcı olurum . Pm at dc adresini atarım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim, forumda bir spoofer var. Onu denedin mi hiç? Belki çare olur. Bu arada format atıp yeni bir email ile giriş yapman çok daha mantıklı olacaktır. Çünkü halihazırda girmeye çalıştığın birkaç oyun varsa onlarda zaten HWID ban yemişsindir.

Ayriyeten @DelPhoİ kardeşimizin dediği gibi Bios update ve MAC adresini değiştirip modenini sıfırlaman yararlı olur.

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim, forumda bir spoofer var. Onu denedin mi hiç? Belki çare olur. Bu arada format atıp yeni bir email ile giriş yapman çok daha mantıklı olacaktır. Çünkü halihazırda girmeye çalıştığın birkaç oyun varsa onlarda zaten HWID ban yemişsindir.

Ayriyeten @DelPhoİ kardeşimizin dediği gibi Bios update ve MAC adresini değiştirip modenini sıfırlaman yararlı olur.

saglam format attık ama yinede aynı sorun oldu r6 aldım 2 defa gitti ikiside geride donmuyorlar benzer oyunlarda var tabi, Yani fotmat işi kesmedi

Format bilgin varsa basit bir şekilde yapabilirsin , yani tek format degil bios update , Raid aimdewin ile yapacaksın sonra mac adresini degistirip modeme format atacaksın ... bunları yapamazsan eğer ücretli şekilde yardımcı olurum . Pm at dc adresini atarım.

aksam müsait olunca burda aktif olursam yazarım sana,

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
saglam format attık ama yinede aynı sorun oldu r6 aldım 2 defa gitti ikiside geride donmuyorlar benzer oyunlarda var tabi, Yani fotmat işi kesmedi

aksam müsait olunca burda aktif olursam yazarım sana,
Tamam hocam yardımcı olurum iftardan sonra 7 den itibaren müsaitim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi oyundan banlandıysan spooferlar var ücretli olarak onları kullanabilirsin. Hwid banı formatla kalkmaz.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Manuel method ile rahatlıkla banını kaldırabilirsin anakartında raid desteği var mı bak ona bi

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anakart modelini youtube'da model + hwid spoof diye aratarak bulabilirsin.Yoksa modlu bioslar vs var

Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
HWID ban, donanım kimlik numarasına dayalı bir yasaklama türüdür. Eğer bir oyun veya uygulama geliştiricisi, sahte hesap açma, hile yapma veya kötüye kullanma gibi nedenlerle sizi banladıysa, bunu kaldırmak için çeşitli yöntemler vardır. Ancak, önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum: HWID ban kaldırma yöntemleri genellikle yasadışı ve uygulama veya oyun geliştiricisinin kullanıcı sözleşmesine aykırıdır. Bu nedenle, HWID ban kaldırma işlemi yapmak, hesabınızın kalıcı olarak yasaklanması veya diğer yasal sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden, HWID ban kaldırma işlemi yapmadan önce riskleri ve sonuçlarını iyi anlamalısınız.

Birkaç olası HWID ban kaldırma yöntemi şunlardır:

1. Donanım değiştirme: HWID ban, donanım kimlik numaranıza dayandığından, bilgisayarınızın birkaç bileşenini değiştirerek HWID banı kaldırabilirsiniz. Ancak, bu yöntem pratik değildir ve maliyetli olabilir.
  2. Programlar kullanma: Bazı üçüncü taraf programlar, bilgisayarınızın donanım kimlik numarasını değiştirebilir veya saklayabilir. Ancak, bu programlar genellikle güvenilir değildir ve sisteminize zarar verebilir.
  3. VPN veya proxy kullanımı: Bazı VPN veya proxy servisleri, donanım kimlik numaranızı gizleyebilir veya değiştirebilir. Ancak, bu yöntemler de güvenilir değildir ve oyun veya uygulama geliştiricisi tarafından tespit edilebilir.
Sonuç olarak, HWID ban kaldırma işlemi riskli ve yasadışıdır. Bu nedenle, bu yöntemleri kullanmadan önce iyi düşünmenizi öneririm. Bunun yerine, uygulama veya oyun geliştiricisiyle iletişime geçerek ban nedenini öğrenip, ban kaldırma talebinde bulunabilirsiniz. Ancak, bu yöntem de kesin bir sonuç vermez ve geliştiricinin takdirine bağlıdır.

CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır...

Çözüm
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Benim de anakartım gigabyte amidewinle kaldırırız, dc imzamda

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu durumu yaşadıysanız eğer:

Temiz bir format atın. BIOS Update işlemi yapın. Amidewin veya afuwin programlarını kullanarak gereken diğer serial değişme işlemlerini yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...