HWID Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet Sorum kısa Bazı yerlerde forumlarda vs. lolde hwid ban var yok şöyle ana hesabımda açmasamda ana hesabım ban yedi Felan fistan böyle birşey varmı Kısaca HWID Ban varmı Bilmeyenler yazmasın kafa karıştırmasın.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben cok ban yedim HWID yemedim hiç

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hwid ban (hardware id ban) bilgisayara atılan bandır. Hangi hesapla ban yediğinin önemi yok o bilgisayardaki bütün hesaplar ban yer daha ayrıntılı bilgi için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben cok ban yedim HWID yemedim hiç
2 3 hesapdan zaten perma yedi fakat bundan dolayı ana hesabımdan ban yerim diye korkuyourm
Post automatically merged:

Hwid ban (hardware id ban) bilgisayara atılan bandır. Hangi hesapla ban yediğinin önemi yok o bilgisayardaki bütün hesaplar ban yer daha ayrıntılı bilgi için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben hwid banı sormadım League Of Legends oyununda bu ban bulunuyormu diye sordum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet Sorum kısa Bazı yerlerde forumlarda vs. lolde hwid ban var yok şöyle ana hesabımda açmasamda ana hesabım ban yedi Felan fistan böyle birşey varmı Kısaca HWID Ban varmı Bilmeyenler yazmasın kafa karıştırmasın.
try solusion in youtube , i find it in yt and unban success

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hwid ban LoL de yok dostum. nerden biliyosun diye sorarsan şöyleki : LoL oyunu stratejik bir oyun. genel olarak karakter gelişimine yaptıgın planlara harita bilgine. yani map kontrulüne takım arkadasların ile ilişkilerine dayalı. bu yüzden adamlar hesap banı attıklarında hepsi yerle bir oldugu için hwid banı atmıyorlar. bak mesela aynı firmanın bir oyunu olan valorantta hwid banı atıyorlar. çünkü valorant LoL gibi bir oyun değil. aim tutturabilirsen en yüksek lige kadar çıkarsın. herhangi bir bilgi gerektirmiyor. çalışma gerektirmiyor. aimin iyi olsun yeter. karakterlerin skillerini nasıl kullanman gerektiğini bil yeter. bunda da senin hayal gücün ve baskı altındaki iş yapma çeşitliliğin önemli. nedeni bu. kısaca özetliyecek olursak. LoL stratejik ve gelişime dayalı oldugu için hesap banı atsalar o zamana kadarki tüm emeklerin gittiği için o yetiyor. ancak valorantta hesabın banlansa bile hemen bir baska hesap açıp yine hile ile devam edebileceğin için( yeterki aimin iyi olsun) hwid banı atıyolar.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
lol hwid ban atmıyor dostum sadece hesabın ban yer

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Knk duruma bağlı ya ben hwidde yiyiyom normalde yani

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tmm da hwid ban olsaydı tüm hesaplarım ban yerdi

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
riot game den hwid ban yedim o an oynadığın hesap ban yiyor ve daha sonra yani hwid ban yedikten sonra girdiğin hesapların hepsi ban yiyor tek tek

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hwid ban LoL de yok dostum. nerden biliyosun diye sorarsan şöyleki : LoL oyunu stratejik bir oyun. genel olarak karakter gelişimine yaptıgın planlara harita bilgine. yani map kontrulüne takım arkadasların ile ilişkilerine dayalı. bu yüzden adamlar hesap banı attıklarında hepsi yerle bir oldugu için hwid banı atmıyorlar. bak mesela aynı firmanın bir oyunu olan valorantta hwid banı atıyorlar. çünkü valorant LoL gibi bir oyun değil. aim tutturabilirsen en yüksek lige kadar çıkarsın. herhangi bir bilgi gerektirmiyor. çalışma gerektirmiyor. aimin iyi olsun yeter. karakterlerin skillerini nasıl kullanman gerektiğini bil yeter. bunda da senin hayal gücün ve baskı altındaki iş yapma çeşitliliğin önemli. nedeni bu. kısaca özetliyecek olursak. LoL stratejik ve gelişime dayalı oldugu için hesap banı atsalar o zamana kadarki tüm emeklerin gittiği için o yetiyor. ancak valorantta hesabın banlansa bile hemen bir baska hesap açıp yine hile ile devam edebileceğin için( yeterki aimin iyi olsun) hwid banı atıyolar.
kanka ban yeyince tüm bilgin emeğin harita kontrolün vs. herşeyin gidiyor diyorsun grandmaster da ban yiyen biri yeni hesap açınca bronz 8 gibi mi oynuyor ???

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Çok net söylüyorum 4 yıldır sc kullanıyorum, sadece kullandığım hesaplar ban yedi. Hwid lolde yok.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Lol'de hwid ban diye bir şey yok normal hesap açıyorum hile ile giriyorum hesap banlanıyor. Sonradan gene hesap açıyorum hilesiz oynuyorum bir şey yok ban yemedi.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben lolden sayısıız ban yedim ama hi. hwıd yemedim mesela valoranttan hwid ban yemiştim ama lol hesaplarım duruyor

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
lolde hwid ban söz konusu değil

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
knk hwid ban en kötüsü ben hiç yemedim anakartına geliyor format atınca gitmiyor diye biliyorum ama hwid ban yersen o sistemde hiç oyun oynayamassın hiçbir hesapta

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sağlam bi spoof yoksa acamazsın daha

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
lolde hwid ban yoktur sadece hesap banı atıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
lol de HWID ban yok diye biliyorum sadece hesabın banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...