Anadolu LisesiAbi lanet olsunki kaderlerimiz aynı bende lisedeyim sevdiğim kızın sevgilisi olduğunu öğrendim ve aynı benim almanca sınavında aşırı boktan di bizde bugün ing sınavı olduk sen hangi okuldasın
Hayat felsefemSende bu hayatın altında ezilmeyi seçmişsin, biraz rahat ol sevgilisi var mı? koy ... gitsin rafha başkasını bulursun kaderinde yokmuş o kız, Hocalar kızıyor mu azar mı yiyorsun? Gül geç rutinin olsun bu, sınavlar da akıllılık yap 1 konuya değil 3 konu ileriye ya da geriye çalış garantiye al kendini. Kafayı çalıştır
Sende bu hayatın altında ezilmeyi seçmişsin, biraz rahat ol sevgilisi var mı? koy ... gitsin rafha başkasını bulursun kaderinde yokmuş o kız, Hocalar kızıyor mu azar mı yiyorsun? Gül geç rutinin olsun bu, sınavlar da akıllılık yap 1 konuya değil 3 konu ileriye ya da geriye çalış garantiye al kendini. Kafayı çalıştır
TeşekkürlerDostum sana benim kullandığım bir felsefik bakışı önereyim; Eğer karşında ki kişiye hayatını emanet edebilecek kadar güvenmiyorsan, ona bir şeylerini vermene gerek yoktur. Bırak duyguların içinde kalsın, kaybeden sen değilsin hayatından bir kişiyi daha çıkardığın için sevinmesi gereken sensin.
Müzik dinlemek insan ruhuna iyi gelir. Sana şiddetle şarkı dinlemeni hatta olabilirse Rock ve Slow şarkılar dinlemeni öneririm.
Derslere gelecek olursak ise, kendini fazla yormadan çalış. Eğer ne kadar çok çalışırsan o kadar fazla strese girer ve sınav esnasında cevapları unutursun. Kendine gelmen dileği ile.
Ben ankara çankaya anadolu dayım ve sınavlar çok zorEsenyurt Anadolu
Helal be kral en doğrusunu yapmışsınGeçmiş Olsun Ne Diyeyim Sevdiğim Kız Evine Kadar Gidip Okula Beraber Gittiğim Kız El Ele Tutuşmuş İnstagrama Foto Attıydı Ne Yıkılmıştım Sonra Kendi Kafama Göre Takıldım Kimseyi Sallamadım Bi Yere Varamadım Ama Pişmanmıyım Hayır Bidaha Olsa Bidaha Yaparım.
eqwewqeqweq haykırdım bizim okulda öyleBenim okulda en azından sınavlar konusunda doğru söylüyorlar (her şey var diyorlar ve gerçektende her şey çıkıyor)
Ben bunu kullanabilir miyim?Benim bir lafım vardır , Üzülme çünki üzüldüğünde sadece sen üzüleceksin , başkası değil . Bu hayata gelmişsin 1 kere gelmiş 1 kere yaşayacaksın , ve belkide sevmeni hak edemeyecek bir kız için veya hiçbirşey öğretmeyip sınavlarla strese sokan okulu ve lanet müdür , müdüryardımcılarını öğretmenleri , sınavlar , arkadaş , kız arkadaş , aşk , oyun , hayat oydu buydu bir bakmışsın yaş gelmiş arkana yaşadığın hayatına bir bakıyorsun o kadar sorundan sonra üzülen tek kişi sensin , sonuçlarını çeken kişi ? sensin , hayatı kendine acımakla geçen kişi ? yine sensin bırak bunları herkes , üzülüp herşeyi çözülemeyecek bir sorunmuş gibi görüp hayatını mutsuz geçirebilir fakat çözüm odaklı bakış açısını herkes yakalayamaz , amacın sorunları çözmeye odaklanmak ve bunu alışkanlık edinmek olsun . Bak misal derslerinmi kötü ? çalışırsın , gerekirse oyun oynamaz geceni gündüzüne katar ders kitabını 3 kere okursun sınavdan geçersin , kız arkadaşmı ? salla gitsin sana kızmı yok , müdür rencidemi etmiş ? ettmesine müsade etmeyecek ve karşısına geçmek zorunda kalıcaksanda yiğitçe yaptığını kabullenip müdürün sana saygı duymasını sağlayacaksın bilmem anlatabildimmi . Çok fazla kitap oku kitapları 2. el pazarından al eski ve değerli kitaplar oraya düşüyor ve fiyatları uygun oluyor okudukça bilgilenir , bilgilendikçede hayat kaliteni arttırırsın boş kafayla gidip boş kafayla gitmenin anlamı yok kitaplar adamı adam eder bana kalırsa , Kendine iyi bak . Üzülme çünki üzüldüğünde sadece sen üzüleceksin , başkası değil .üzülmeye değmez at kahkaha geç bu neye gülüyor desinler
Söz bana ait fakat herkes kullanabilir farketmez .Ben bunu kullanabilir miyim?
çok iyi bir söz helal olsun çok doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?