İlk photoshop Deneyimim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Logo-1.png
Dostlarım ilk photoshop deneyimim sizce nasıl olmuş nelerde hata yaptım bilen biri bana yardım edebilirmi çok sardı böyle şeylerle uğraşak

Ekli dosyalar

• Logo-1.png
    Logo-1.png
    255.8 KB · Görüntüleme: 39
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yazı şekli çok hoşuma gitmedi ama sıkıntı yok eline sağlık :gelisirabii:

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gelişirsin belliki tutorial izleyerek yapmışın görmüştüm bunu bi yerde , arkaplan daha iyi olabilir bir de montage deki ''ntage'' harflerindeki arkaplan olmamış

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Gelişirsin belliki tutorial izleyerek yapmışın görmüştüm bunu bi yerde , arkaplan daha iyi olabilir bir de montage deki ''ntage'' harflerindeki arkaplan olmamış
1 daha ki yapışımda yorumunu dikkate alıcam teşekkür ederim

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İlk olmasına rağmen güzel eline sağlık

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel olmuş eline sağlık umarım geliştirirsin

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
yazı biraz olmamış ama gerisi iyi eline sağlık.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum öncelikle eline sağlık da nolur artık photoshopa başlayanlar şu lanet videoyu izleyerek tasarım yapmaya çalışmasınlar :D Sözüm sana değil yanlış anlama ama bu tasarımı görmekten artık gözlerim kanıyor. Belli ki temelini öğrenmişsin ve tasarıma baktığım zaman bir şeyleri de becerebiliyorsun sana tavsiyem yabancı kaynakları incelemen. İngilizce diye anlamam ben bunu deme çünkü her şeyi görerek taklit ediyorsun zaten duymana gerek yok :)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arka plan seçimi yazı ve arka plan karanlık olunca olmamış eker arka planı tersine çevirseydin güzel olurdu bide Crystal doğru söylüyor bende yabancı kanal izlemeye başladığımda daha güzel şeyler çıkardım türkler çoğunlukla birbirini taklit ediyor ama yabancıların içeriği fazla

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gerçekten ilk defa mı denedin yalan söyleme :D benim ilk deneyimim facia olmuştu

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tabi ki her şey ilk olduğunda çok iyi ya da güzel olacak anlamını taşımıyor. Sonuçta yeni başlamışsın ancak bunun gibi Transparent Text yahut Mask efektlerinde vurgu yapacağın temayı iyi seçmen gerekiyor. Arka planda ki resmin de buna daha uygun şekilde boyutlanır yahut renk uyumu olur ise daha güzel olacaktır. Bu tip efect tiplerinde Text olarak sana tavsiyem daha Bold ve sade font tiplerini kullanman. Yine de ilk deneyimine göre fena değil gelişirsin zamanla emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...