tavsiyen için teşekkür ederim bunlar aklıma gelmemiştiKardeşim karşında biri varmış gibi konuşmaya çalış sesini kaydet ve ona cevap vermeye çalış karşında biri varmış gibi konus ezberle konuşmak zor sadece yazması kolay ezberle
hocam sıkıntı çıkmasın ozamanHocam ülkemizde buluan anadili ingilizce olan siyahi hocalar var onlarla 1 e 1 ders almak çok yararlı olacaktır.Faydasını gördü arkadaşım bayağı
ahahaha yok kanka ne gibi bir problem olabilir yatavsiyen için teşekkür ederim bunlar aklıma gelmemişti
Post automatically merged:
hocam sıkıntı çıkmasın ozaman![]()
kankacım burada ıngılızce konusacagım bır ortam var udmy az çok ucretsız kurslar var onceden facebook grupları vardı yüzyüze konusuyordun ozaman kendımı cok rahat gelıstırıyordum sımdı grupların hepsi kapandıkankacim ne yorum kasmasi ben yurt disinda yasiyorum ve dil ögrenmenin en iyi yolu insanlarla konusmak onlar senin yanlislarini düzelticek en hizli sekilde böyle ögrenirsin
oradaki insanlarla konuşa konuşa gelişir her türlü ek kaynaktan destek almanı öneririmSelamlar arkadaşlar mesleki açıdan yurt dışına gitme gayretlerım var kendime + olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum, fakat yıllarca bize ingilizceyi gramer olarak anlattılar kelime ezberlesem bile konuşacak ortam yok videosuydu yok tanışma yerleri hepsi faso fiso hocam.
Kendi çabalarıyla gerçekten şu internette ingilizcesini geliştirebilen arkadaşlar varsa gerçekten şu güzel kardeşinize biraz tavsiye verin.
türkiyeye gelip burada çalışan 3 5 yabancı var zaten onlarda iyi konuşamıyor ama anlıyorsun değil mi? ( kimse sen orda iyi konuşamıyorsun vs diye bir şey demez senin de demediğin gibi) aynı mantık düşün iyi konuşmana gerek yok zamanla öğreneceksin nasıl konuşulacağını ( gitmek istediğin yere gidip öğrenirsin max 6 ayını falan alır )bende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı işte
dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorum