İngilizce öğrenmek için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kurs- ama ingilizce hoca ile - türk hoca ile hiçbirşey öğrenemiyorsun.

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim karşında biri varmış gibi konuşmaya çalış sesini kaydet ve ona cevap vermeye çalış karşında biri varmış gibi konus ezberle konuşmak zor sadece yazması kolay ezberle
tavsiyen için teşekkür ederim bunlar aklıma gelmemişti
Post automatically merged:

Hocam ülkemizde buluan anadili ingilizce olan siyahi hocalar var onlarla 1 e 1 ders almak çok yararlı olacaktır.Faydasını gördü arkadaşım bayağı
hocam sıkıntı çıkmasın ozaman :)

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankacim ne yorum kasmasi ben yurt disinda yasiyorum ve dil ögrenmenin en iyi yolu insanlarla konusmak onlar senin yanlislarini düzelticek en hizli sekilde böyle ögrenirsin
kankacım burada ıngılızce konusacagım bır ortam var udmy az çok ucretsız kurslar var onceden facebook grupları vardı yüzyüze konusuyordun ozaman kendımı cok rahat gelıstırıyordum sımdı grupların hepsi kapandı

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga kelime öğren yeter ing vs onlar basit amerikada çok iler düzey konuşmana gerek yok zaten

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sana ing geliştimek için on numara bir fırsat söyleyim kankam bir tane arkadaş ediniyorsun yabancı eğer yapabilirsen gitmek istediğin yerden olmazsa fark etmez . Her gün o arkadaşlar facetime dan yada wp üzerinden konuşuyorsun gününü anlat sıkıntını anlatmaya çalış bildiğin kadar hiç önemli değil 1 ay sonunda şakıyor oluyorsun emin olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
zaman istiyor maalesef bol bol yabancı dizi izleyin ve yabancı arkadaş edinmeye çalışın.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kursuna gitmen gerek ya da hazırlık oku

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Youtube üzerinden gramerların tamamına hakim ol sonra kelime havuzunu genişlet bu ikisini yaptıktan sonra bir çok görüntülü ingilizce konuşabileceğin uygulama var.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
youtube da kurs serisi olarak yapan insanlar var onları izleyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka en mantıklısı yurt dışından bi kurs alıp orada öğrenmek zorunda kalmak çünkü yurtdışı inanılmaz geliştiriyor ingilizceyi. Onun dışında makale okuyup çevirmeye çalışmak bol bol podcast dinlemenin de faydası oluyor ama bir yere kadar tabii ki

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
en iyisi deneyim yabancılarla bi şekilde bir yerlerden konuşmaya çalış ister istemez öğreniyorsun zaten

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yanına bir terecüman alcaksın ve doğru ingiltereye kardeşim :)
orda konusa konusa dinleye dinleye öğreneceksin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum merhaba ingilizcem çok iyi degil ama tavsiye verebilirim
1- öncelikle yabancı sitelerden gezin telefon dil ayarlarını ingilizce yap
2- türkçe dublaj izleme altyazili bir filmi iki kere bitir
3- internetten yabancı insanlara konuşmak için tanişabilcegin retro tarzi sitelere gir
4- udemy gibi yerlerden kurs al ama ögretmenin türkçe bilmesin

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar mesleki açıdan yurt dışına gitme gayretlerım var kendime + olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum, fakat yıllarca bize ingilizceyi gramer olarak anlattılar kelime ezberlesem bile konuşacak ortam yok videosuydu yok tanışma yerleri hepsi faso fiso hocam.
Kendi çabalarıyla gerçekten şu internette ingilizcesini geliştirebilen arkadaşlar varsa gerçekten şu güzel kardeşinize biraz tavsiye verin.
oradaki insanlarla konuşa konuşa gelişir her türlü ek kaynaktan destek almanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ingilizce dizi film izlemeni tavsiye ederim gelişirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı işte

dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorum
türkiyeye gelip burada çalışan 3 5 yabancı var zaten onlarda iyi konuşamıyor ama anlıyorsun değil mi? ( kimse sen orda iyi konuşamıyorsun vs diye bir şey demez senin de demediğin gibi) aynı mantık düşün iyi konuşmana gerek yok zamanla öğreneceksin nasıl konuşulacağını ( gitmek istediğin yere gidip öğrenirsin max 6 ayını falan alır )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...