Instagram ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yok kardeşim sonucta düşünceni söyledin. tesekkur ederim
Post automatically merged:

ne kadar ücret öderim kiralamak için

o degilde bazen mesaj atıyor yaşlı amcalar paraya ihtiyacın varmı diyor ? adam para atmak istiyor ama ben nereye atacagini bulamiyorum kafayi yiyecem düşünmekten
ben başlarken bi kız arkadaşımla ortak başladım gizliden arardı 3 dakika konuşurdu adam neyi var neyi yok sererdi önümüze banka hesabıda ona aitti

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
o degilde bazen mesaj atıyor yaşlı amcalar paraya ihtiyacın varmı diyor ? adam para atmak istiyor ama ben nereye atacagini bulamiyorum kafayi yiyecem düşünmekten[/QUOTE]
Yine hiç önermiyorum ama papara hesabına çekebilirsin adam papara hesabı açar oradan ilk kendi papara hesabına para yollar oradan senin hesabına Yaptığın şeyler yine suç başkasının fotoğrafını(çıplak) kullanmak :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben önceden whatsapp'dan ailemi felan engelliyordum ardından kız resmi koyup kendime dakka felan attıryodum :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
o degilde bazen mesaj atıyor yaşlı amcalar paraya ihtiyacın varmı diyor ? adam para atmak istiyor ama ben nereye atacagini bulamiyorum kafayi yiyecem düşünmekten
Yine hiç önermiyorum ama papara hesabına çekebilirsin adam papara hesabı açar oradan ilk kendi papara hesabına para yollar oradan senin hesabına Yaptığın şeyler yine suç başkasının fotoğrafını(çıplak) kullanmak :D[/QUOTE]
paparayi hic kullanmadim. orda olan parayı banka hesabima atabilirmiyim ?

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yine hiç önermiyorum ama papara hesabına çekebilirsin adam papara hesabı açar oradan ilk kendi papara hesabına para yollar oradan senin hesabına Yaptığın şeyler yine suç başkasının fotoğrafını(çıplak) kullanmak :D
paparayi hic kullanmadim. orda olan parayı banka hesabima atabilirmiyim ?[/QUOTE]
Hocam papara kart al direk hiç öyle aktarma olaylarıyla uğraşmanı önermiyorum ama aktarma yapabilirsin

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ya şu ilk sayfalarda yorum yapanlar ne kadar bilgisiz ne kadar boş yorum yapmışlar. Ulan ben geçimimi bu işten kazanıyorum. bana 3 5 kuruş için girdiğin hallere bak diyenleri havadan gelen parayla köpeğim ediyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim burada duyar kasan iyilik meleklerini hiç takma kendileri legal yollarla ayda 2k paraya alışmışlardır senin hedefin yükseklerdeyse yolunacak tavuk çok merak etme sen +60 emekli amcalara 2 meme gönder onlar banka hesabının adına filan bakmaz ay kontörüm bitti ay yanına gelicem dersin alırsın parayı cukkalarsın basarsın engeli sicilinede işlerse işlesin sonunu düşünen kahraman olamaz bu b*ktan hayatta gerçekten yaşamak istiyorsan illegal düşüneceksin

aslında düşündümde kardeşim en iyi parayı cc işinden kazanabilirsin altenende r3klamı yapılan shoplardan alırsın priv ccyi checkout yaparsın yada bi dropçuyu tutarsın methoduyla değilmi alırsın iphone macbook ne istersen kara borsada değerinin 3-5 katı daha ucuza satar baya para kazanırsın şimdi bana o işler öyle kolay olmirr diyen lamerler olacaktır fakat ben bu işin içinden geliyorum en fazla 2 sene yatarsın ama değermi? değer bence iyi kazanıp iyi yiyorsun

cc tedarik ederim istersen sana ö.m atarsan ilgilenirim işini çözerim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
numarapanelim isimli bir site var numara arandıkca para alıyorsun
2- shopdan anlarsan para kolay zaman ister ama
3- link kısaltmaları
4- dayılar
5- buna zaman harcayacana git amelik yap daha fazla alırsın
6-

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum öğrenciyim para lazim birde instagramda 10 15 klik fake hesaplarim var kız hesaplari ama o kadar ugrastim bu takipciye gelebilmek icin henüz 1 lira bile kazanamadim artik kazanmak istiyofum ama dolandirmam degil adam atmak istersen atacak kimseyi zorlamiyacagim. O parayi nereye atacagimi bilmiyorum iste banka kartim olmuyormi atsin

Dostum öğrenciyim para lazim birde instagramda 10 15 klik fake hesaplarim var kız hesaplari ama o kadar ugrastim bu takipciye gelebilmek icin henüz 1 lira bile kazanamadim artik kazanmak istiyofum ama dolandirmam degil adam atmak istersen atacak kimseyi zorlamiyacagim. O parayi nereye atacagimi bilmiyorum iste banka kartim olmuyormi atsin
Baba ulaş yapapalim çok iyi taktiklerim vaat @meldasari._

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...